Вярват ли звездите в минали животи?

Ти лайф за Лекува

Дрю Баримор не се съмнява, че в предишния си живот е била делфин

dryu-barimor

Дрю Баримор

Тя има в колекцията си повече от 200 фигурки на тези морски млеко- питаещи, а при пътуване до Бахамите и Хавай се стреми обезателно да поплува в компанията на делфини.

Приятелката на Дрю – Камерън Диас – също вярва в реинкарнацията, но не асоциира миналите си животи с животни. Тя вярва, че след смъртта душата й ще се върне на Земята.

Култовият режисьор Куентин Тарантино се запознал с философията на реинкарнацията от любимата си актриса Ума Търман и баща й Робърт – професор в Колумбийския университет по изучаване на индо-тибетския будизъм, който пръв от хората на Запад станал будистки монах.

„Наистина вярвам в миналите животи – споделя Тарантино. – Бил съм черен роб в Америка. Зная също, че в един от своите животи съм бил японец, а в друг – китаец. Ума Търман и баща й Боб (Робърт Александър Търман) ме запознаха с тези неща и сега съм твърдо убеден в това.”

Знаменитата американска киноактриса Шърли Макклейн също е уверена, че е живяла на земята десетки пъти – била е балерина, съдьржателка на бар в Аляска в годините на Златната треска, кръвожадна пиратка, танцьорка, учителка и дори проститутка, която била обезглавена… Шърли твърди, че в едно от миналите си въплъщения е живяла в древен Египет, при това заедно с любимото си куче Тери. То било свещено животно, а тя – принцеса. „Всичко има своите причини – написала в епилога към една от книгите си Маклейн.

Нашата кармична драма преминава от ед ин живот в друг. Но знанията за нашите предишни въплъщения ни помагат по-лесно да понасяме ударите на съдбата.”

Многобройните фенове на Майкъл Джексън, който почина през юни 2009 година, смятат, че техният кумир е реинкарнация на една от древноегипетските принцеси, чиято мумия се намира в музей в Чикаго.

„Нямам представа дали някога Джексън е посещавал музея ни. Но външното сходство между мумията на жена, починала преди около 3000 години, и Майкъл Джексън е просто поразително”, коментирал ситуацията представител на музея, зарадван, че напоследък в залите има значително повече посетители, пожелали с очите си да видят как е изглеждал някога Кралят на попмузиката…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар