Два смъртоносни артефакта, които изумяват учените

Интересен мистериозен артефакт е мумията, открита в алпийски ледник

limuzina
Еци или Леденият човек е най-старата мумия, открита в Европа. Това се случва през 1991 г. от австрийското семейство Симон. Отначало двамата мислят, че са попаднали на труп на замръзнал човек с нож в ръцете. Но скоро учените установяват, че намерената мумия е на повече от 5000 години, блед изследване на тялото те стигат до заключението, че то принадлежи на мъж с едро телосложение. До мумията откриват странен талисман с мистични знаци, което говори, че вероятно мъжът е бил шаман.

Странните събития започват да се случват малко по-късно. Загадъчните смърти на хората, свързани по някакъв начин с мумията на Еци, разтърсват обществеността. Всички изследователи, изучаващи мумията, загиват при странни обстоятелства.

Съпрузите Симон също намират смъртта си внезапно. Ученият, който събира останките на Ледения човек, загива в катастрофа. Водачът, който показва Еци и помага артефактът да бъде пренесен в долината, е затрупан от лавина, фотографът, заснел мумията, скоропостижно умира при неизяснени обстоятелства. Всички членове на експедицията, включително ръководителя, също загиват.

При това всички умират в навечерието на важни мероприятия, свързани с Еци: преди конференция, преди излизането на публикации и т.н. Десет трупа заради една мумия, при това самият „виновник” има 100 % алиби – намира се в замразено състояние в музея. Тогава какво е това – проклятие, способно да действа и след хиляди години, или поредица от случайни съвпадения?…

Лимузината на Франц-Фердинанд

Поводът за Първата световна война е убийството на ерцхерцога на Австрия Франц-Фердинанд. Той е застрелян в Сараево със съпругата си, докато пътуват в открит автомобил. Но далеч не всички знаят, че след трагедията автомобилът на ерцхерцога заживява свой мистичен живот. Колата „убива” всеки, който се опитва да седне зад волана й. Случва се дори сама да запали и да потегли.

Експертите, които изследват лимузината, заявяват, че тя е поела в себе си толкова енергия от загиналите в нея хора, че целият негатив се излива върху околните и носи само смърт. Възможно ли е това?

Според езотериците е възможно. Много предмети могат да се зареждат с негативна енергия, а след това да я отдават, причинявайки нещастия.

След трагичната гибел на ерцхерцога в продължение на 12 години автомобилът убива 22 души. Шест пъти лимузината попада в катастрофи, в които загиват собствениците и случайни минувачи. За щастие, днес колата се намира във Виенския музей като експонат.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар