Възможно ли е превъплъщението на душата?

От тригодишна възраст Джой Въруей разказва на семейството си изумителни истории за предишните си десет въплъщения, които е в състояние да си спомни

dusha

При това не съществува метод тя да ги е узнала отнякъде – толкова необичайни и детайлни са те.

Първият й живот е преминал в пещера преди около 200 млн. години. Тя помни как я преследва динозавър и тя оставя каменните и костените си оръдия на входа на пещерата.

Днес Джой може да заведе изследователите до пещери в Южна Африка, които никога по-рано не е виждала. Това са същите пещери, открити от Робърт Блум – сътрудник на Кралското общество, които представят африканския австрало-питек като липсващото
звено между маймуните и хората.

Два пъти Джой Въруей живее като египетски роб и си спомня с идеална точност условията на борда на галерата за роби и древната техника на поставяне на павета по пътищата.

Има и други, по- неопределени спомени от други възрасти, когато е носела тежка завеса и е виждала принцеса на гърба на слон. Спомня си и подробности от живота си като преследван християнин по време на нечестивото управление на римския император Нерон, сеещ терор през I в., когато може би е срещала и свети Петър.

Спомня си и подробности от живота си в Южна Африка в началото на 1900 година като внучка на тогавашния президент Пол Крюгер. Впоследствие се омъжва два пъти и има десет деца.

Изследване показва, че хората за които разказва реално са съществували и е установено, че една от дъщерите й е още жива – на 90 години.

Петгодишната Джой среща тази възрастна жена, която мигновено и напомня за собствената й майка, и след това двете водят продължителни разговори, убедени в съвместното си семейно минало.

Превъплъщението неведнъж е научно доказано благодарение на истории като тази.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар