Направете медальона любовен амулет

За жените украшенията са не просто аксесоар, a сила, пълна с магия

medalon
Действен любовен талисман може да стане медальонът, защото дамите го носят в областта на сърдечната чакра, усилвайки вибрациите й и едновременно защитавайки се от тъмни енергийни атаки.

Как да изберете камък?

Главният любовен талисман без съмнение е рубинът – камъкът на страстта. Медальон с рубин прави жената по-ярка, привлекателна, разпалва огън в сърцето й и този бушуващ пламък безпогрешно се улавя от мъжете. С една дума, ако искате да съблазните, носете рубин.

Аметистът повишава магическите способности. Ако вашият имидж е леката тайнственост, изберете медальон с аметист.

Медальон от червен яспис възражда угасналия интерес, връща любовта.

И накрая, диамантът – камъкът на кралете. Той няма да позволи на слаб мъж да ви доближи, но ще привлече онзи, който е готов да сложи целия свят в краката ви.

За да превърнете медальона в талисман, трябва малко преди полунощ на растяща Луна да проведете обред по инициация. Пригответе девет тънки восъчни свещи, поставете ги в кръг на голямо плоско блюдо, в центъра сложете медальона, като предварително го подържите петнайсет минути под струя вода. Запалете свещите една по една й всеки път произнасяйте: „Не девет”, „Не осем”, „Не седем” – и така до „Ни една”. Гледайте свещите и си представяйте как пламъкът им дарява сила на камъка, как медальонът попива енергията на огъня. Когато свещите догорят, сложете го на верижка и го окачете на врата си. Легнете да спите: до сутринта не трябва да произнесете нито дума.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар