Какво ще ви донесе ветрилото като талисман?

Искате ли да сте силни, здрави и да живеете дълго?

vetrilo
Тогава спешно се заемете със спорт, прегледайте менюто си, не се преуморявайте – спете не по-малко от 10 часа. Но нашият читател е жив човек, а не терминатор. Добрата новина е, че с помощта на ветрило можете да се запасите със здраве и да попълните резерва от жизнените си сили.

Още в зората на човечеството палещото слънце и рояците ненаситни насекоми карали хората да търсят защита. Хората вярват, че ветрилото ги защитава не само от природните напасти, но и от силите на злото. И за да усилят това свойство, изобразявали върху него различни плетеници и символи на богове или пишели текстове на молитви.

Днес ветрилото е един от най-популярните талисмани за защита в Китай. Легендата гласи, че великата богиня на ветровете подарила на хората вълшебно ветрило, за да могат с него да я викат на помощ. Оттогава то е талисман за мощна защита и дълголетие. А според традициите на фън-шуй, предизвиквайки вятър с негова помощ, вие прогонвате от себе си негативната енергия и привличате позитивната.

Червено ветрило ще създаде около своя собственик защитна аура. Добре е да го вземате със себе си там, където се чувствате уязвими – например в болница или на събеседване. Благодарение на покровителството на талисмана ще успеете да противостоите на негативните енергии и да избегнете неприятностите.

Голямо настенно ветрило не е само елемент от декора, който ще украси всяко жилище. То е много действен талисман, с който обаче трябва да умеете да боравите. В никакъв случай не трябва да го окачвате срещу входната врата – тогава цялата позитивна енергия чисто и просто ще напусне дома ви. Затова пък с помощта на ветрилото можете да подобрите съня си: за целта трябва да го поставите недалеч от възглавницата си, но не над самото легло – иначе ще получите обратния ефект във вид на безсъние. А ако го сложите зад бюрото си, направете го така, че да виси под ъгъл 45 градуса: така гарантирано ще повишите работоспособността си и ще си осигурите прилив на сили.

Обеци във вид на ветрило ще помогнат на притежателката си да завоюва сърцата на хората и да стане душата на компанията благодарение на благотворното влияние на енергията ци, защото поклащането им ще призове именно нея на помощ.

Ветрило от паунови пера ще защити собственика си от уроки: десетките „очи“ ще отразят всяко „вражеско“ нападение и няма да позволят да станете жертва на неприятели.

Феникс и дракон, изобразени върху ветрилото, ще донесат на собственичката си дългоочакваното женско щастие – скорошно омъжване и раждане на деца. Според стара традиция рисунките и плетениците с йероглифи върху ветрилото усилват действието на талисмана. Драконът и фениксът в китайската митология са покровители на удачния брак.

Перлен медальон във вид на ветрило ще помогне на дамите, които имат проблеми по женската част. Разбира се, не очаквайте чудеса: сериозните заболявания изискват посещение при лекар. Но талисманът ще успее да обезболи „сезонните“ неприятности и няма да позволи на хроничните болежки да се обострят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар