Хроскоп до края на годината за зодиите от Везни до Риби

Юпитер навлиза във Везни, а това е астралният знак на хармонията. Вижте за какво е добре да се настроите за месеците до края на годината.

Хороскоп

Хороскоп

ВЕЗНИ

23 септември – 22 октомври

Успех по всички линии

Шанс, успехи, възнаграждение за усилията – ето какво ви очаква тази есен. Юпитер насърчава вашата креативност. Възползвайте се, това ще продължи цяла година!

Октомври

Неочаквано и за вас самите, действате без колебание. Между 8 и 24 октомври Меркурий подкрепя инициативите ви, които са главно материални – продавате или купувате имот, инвестирате. След 19 ок­томври в живота на необвързаните идва нов човек, когото очакват много тестове, преди да спечели доверието ви. Ако си имате любим, той също ще трябва да доказва, че ви обича все така, както в началото.

Ноември

Големите събития са поотминали, есента се е настанила окончателно и… депресивните настроения не закъсняват. За щастие, след 13 ноември Меркурий ще се погрижи да промени това. Започвате да излизате и да виждате приятели. Между 10 и 30 ноември Марс и Венера усилват либидото ви. Чувствате се обичани и обичате – пълно щастие!

Декември

Звездите са благосклонни към вас. След 8 декември се радвате на хар­мония и разбирателство с партньора. След 19 декември Марс подсилва енергията ви и създава празнична атмосфера. Всичко, което предпри­емете, ще бъде продуктивно и няма да ви стресира. Сатурн ви насърчава да цените удоволствията.

Юпитер ви съветва

Имате всичко, за да бъдете щастливи. Най-после съумявате да не драматизирате и това ви помага да преодолявате лесно всяко препятствие. Нужно ви е само да се доверите на себе си.

СКОРПИОН

23 октомври – 22 ноември

Държите здраво съдбата в ръцете си

Умеете да бъдете убедителни. Това се дължи на вашата компетентност и на вярата в себе си. Чувствате вдъхновение да градите, обичате и създавате на воля.

Октомври

Периодът е горещ, романтичен, чувствен. Обвързани или не, между 1 и 18 октомври всички ще почувствате желание за страстни преживявания. Марс подкрепя социалния ви живот, а след 24 октомври Меркурий създава благоприятни условия ценните ви професионални качества да намерят признание под формата на изгоден договор.

Ноември

Юпитер и Сатурн подкрепят духа ви, но тялото ви страда от вируси, особено след 10 ноември. От 1 до 12 ноември Меркурий ви подпомага финансово и ви подсказва изгодни стъпки. Меж­ду 13 и 30 ноември се чувствате сериозно ангажирани с любимия човек и правите планове за бъдещето.

Декември

От 13 до 19 декември работният ви ритъм е повече от забързан, а и домашните ви задължения се натрупват. За щастие след 20 декември Марс ви осигурява повече спокойствие и ви насърчава да се забавлявате. Внимавайте с финансите между 20 и 31 декември, за да не съжалявате в началото на следващата година.

Юпитер ви съветва

Привличат ви много неща едновременно, но ще трябва да се концентрирате само върху някои от тях, за да постигнете резултати.


СТРЕЛЕЦ

23 ноември – 21 декември

Задават се промени

По-хубав и no-устремен ще бъде животът ви през последните три месеца от годината. Юпитер ви позволява да подновите проектите и идеите си, да се подмладите и да възродите чувствата си.

Октомври

От 8 до 24 октомври привличате вниманието към себе си и в професионално, и в лично отношение. След 19 октомври вашият опит и актуалните обстоятелства оказват влияние върху сантименталния ви живот. Създавате приятелски връзки, привличате близките си към вашите проекти. Внимавайте да не похарчите много пари в края на месеца, Сатурн ще ви принуди да затегнете колана.

Ноември

Планетите се подреждат така, че да ви поведат директно към успеха. Първо към любовния – между 1 и 12 ноември няма да устоите на изкушенията, на които ви подлага Венера. След 13 ноември Марс в комбинация с Меркурий създава условия за рентабилност от предишни ваши проекти. А настоящите ви инициативи се радват на попътен вятър.

Декември

След 8 декември ситуацията ви принуждава да се съобразявате с присъствието, мнението и съветите на вашите близки. Малко повече такт и търпение ще ви бъдат от полза. Внимавайте също да не прекалявате с нищо, за да останете в отлична физическа форма. Това ще ви помогне да завършите годината по най-добрия начин.

Юпитер ви съветва

Радвате се на благоприятното влияние на планетите. Заложете на сериозни проекти с обществено значение и финансово изгодни за вас – успехът е на ваша страна!

КОЗИРОГ

22 декември – 20 януари

Възнаграждение за труда

Звездите ви препоръчват да заложите на вашите новаторски идеи. Забравете за рутината, отдайте се на риска и авантюрата – струва си!

Октомври

Комбинацията между Марс и Юпитер предизвиква съперничество и несправедливост. За щастие Венера ви подкрепя между 1 и 18 октомври и изходът за вас се очертава положителен. В любовта е нужно взаимно да се подкрепяте. Между 25 и 31 октомври Меркурий обединява енергия и чувства около ваш проект, който е нужен, но се оказва много скъп.

Ноември

Колкото повече успявате с проектите си, толкова повече недоволни има около вас. Научете се да избягвате критичните ситуации, като бъдете по-дискретни. От 1 до 12 ноември има вероятност да сключите изгоден договор или да получите повишение. За необвързаните се очертава идилия с по-възрастен партньор. Обвързаните ще бъдат недоверчиви и ще изпитват постоянна нужда от сигурност.

Декември

Вие умеете да използвате максимално компетентността си, за да напредвате – това е вашето предимство пред останалите. От 3 до 19 декември Меркурий ви носи материална печалба. След толкова много положени усилия от 20 декември нататък ви очаква период на отдих и забавления.

Юпитер ви съветва

Въоръжете се с търпение и твърдост, защото не всички ще бъдат на ваша страна. Вашите таланти предизвикват завист. Импровизирайте, за да се измъквате ловко от неудобни ситуации.

ВОДОЛЕЙ

21 януари – 19 февруари

Отличниците на зодиака

Проектите ви добиват мащабност, удовлетворението ви също нараства. Вашите шансове за успех са оптимални. Възползвайте се от благоприятния климат!

Октомври

Ситуацията изглежда статична, но вие можете лесно да раздвижите нещата, като се врежете смело в нея. Но не и в любовта – между 1 и 18 октомври има опасност да се разрази буря. След 23 октомври ще трябва да се отчитате финансово. Меркурий ви съветва да преговаряте интелигентно, за да върнете нещата в разумните норми.

Ноември

Вие обичате предизвикателствата, така че няма да сте недоволни от обстоятелствата след 10 ноем ври, когато Марс ви изкушава с няколко интересни идеи. Ще се отдадете изцяло на реализацията им, която може да ви донесе финансов комфорт. Между 13 и 30 ноември ще застанете начело на работна група. От 1 до 12 ноември любовта е свързана с пътуване.

Декември

Звездите ви поднасят подаръци! Венера благоприятства солидните връзки между 8 и 31 декември. Атмосферата е изпълнена с добро настроение и разбирателство. Има голяма вероятност да се влюбите от пръв поглед, бъдете готови. Между 1 и 19 декември се очертава възможност да договорите нови работни отношения и да се „продадете“ скъпо. В края на годината не допускайте да натрупате излишни килограми.

Юпитер ви съветва

Насочете вашите интереси и качествата си в областта на комуникацията, изкуството и пътешествията – ще се обогатите във всеки смисъл на думата.

РИБИ

20 февруари – 20 март

Най-после облекчение

Ето, всичко вече е по-лесно! Можете да се насочите към нови проек­ти. Следвайте вдъхновението си – то ще ви отведе към истинското щастие.

Октомври

Комбинацията Венера-Марс събужда вашата чувственост. Между 1 и 18 октомври предприемате смели инициативи във вашата двойка. Необвързаните не се колебаят да предизвикват нови запознанства и това им носи успех. Между 25 и 31 октомври Меркурий ви насърчава да анализирате добре ситуацията, за да разберете дали определено инвестиране може да ви донесе печалба.

Ноември

Между 1 и 12 ноември отправените към вас предложения отговарят на очакванията ви, отношенията почиват на взаимно доверие. Марс ви подкрепя в ново начало след 10

ноември. След 13 ноември Венера подсилва шансовете ви да срещнете идеалния партньор – в любовта или в професията. Ще го разпознаете!

Декември

Вашата интуиция никога не е била по-прецизна. Тя ви помага да направите добрия избор в периода 3-19 декември. Между 1 и 7 декември има вероятност едно приятелство да прерасне в любов. След 20 декември получавате предложение, но Меркурий ви съветва да наложите вашите условия, преди да го приемете.

Юпитер ви съветва

Добивате повече сигурност във всички области – в любовта, в професионалните проекти и в духовните търсения. Не изпускайте от очи целите си и се движете към тях в ритъм – накрая спокойно ще ги достигнете.

Източник: Журнал за жената

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар