Как се поставя любовна диагноза?

За мир в семейството и любовна хармония мечтае всеки

люов

Уви, понякога мечтите така и си остават мечти. Разбира се, посещението при психолог или ясновидец може да спаси положението. А не можем ли и сами да си помогнем?

Специалистите по кармична диагностика са разработили метод, от който може да се възползва всеки.

Ако отношенията с вашия избраник (избраничка) не вървят, ако между вас е преминала черна котка, опитайте следния метод и много неща ще се изяснят.

Методът е построен на анализа на чакрите с помощта на махало. Мнозина знаят как да използват този инструмент. Взема се конец с дължина 25 см, към него се окачва обикновена игла за шиене или пръстен без камък. Добре е да се направят няколко възела на конеца, за да се намали осовото въртене. И махалото е готово.

В този метод отношенията в двойката се изследват по чакрите. Поставете на масата пред себе си две снимки: вашата и на партньора (партньорката). Под тях сложете лист хартия, на който са начертани седем хоризонтални линии – енергетични скали, в левия край на всяка от които стои „0”, а в десния – „10”. Разделете скалите на десет равни деления и отбележете всяко.

Седнете, отпуснете се, настройте се – добре е да влезете в лек транс. Съсредоточете се върху процеса. Вземете нишката, изчакайте махалото да се успокои. След това, водейки го поред над всяка скала от ляво на дясно (препоръчва се да се започне с долната скала), следете над кое от деленията то ще започне да се върти или да се клати – това означава отговор.

Какви отговори получаваме?

Работата е там, че за даден аспект от отношенията отговаря определена чакра. Прокарвайки махалото по скалата, ние определяме показателя на нивото на енергия, насочена от единия партньор към другия. Колкото по-висок е показателят, толкова по- активно работи чакрата – значи в тази сфера, за която отговаря тя, няма проблеми. Ако махалото показва ниско или още по-зле – нулево ниво на енергия, може уверено да се каже, че именно в тази сфера имате проблеми, поради което отношенията не вървят. А след това трябва вие да решите как именно да оправите ситуацията. Главното е, че вече ви е известен източникът на проблема, точката, в която трябва да вложите сили.

7. ТЕМПЕРАМЕНТ
10 – пълно съвпадение.
0 – пълно несъвпадение.
6. СЕСКУАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ
10 – силно сексуално привличане.
0 – сексуална несъвместимост.
5. ВОЛЯ
10 – стремеж напълно да притежаваш, да превърнеш в своя собственост или да подчиниш.
0 – липсва стремеж за скрепване на отношенията.
4. СЪРАЕЧЕН ЦЕНТЪР
10 – обича пламенно и страстно.
0 – този канал не работи във вашите отношения.
3. СЪТРУДНИЧЕСТВО
10 – мечтае и се старае всичко да вършите заедно.
0 – не ви възприема като свой партньор.
2. ИНТЕЛЕКТУАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ
10 – уважава вашите способности, цени интелекта ви.
0 – не възприема вашия интелект.
1. ДУХОВНО РОДСТВО
10 – уважава и приема вашите духовни ценности.
0 – не ви възприема в духовен план.
Понякога тази методика помага за създаването на семейство.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар