Кога е най-добре да се гадае

За своята история човечеството е създало безброй видове и начини на гадаене

гадание
В Рим жреците авгури тълкували волята на боговете по крясъка и полета на птиците. Широко прилагано било гадаенето по природни явления. Гадаенето на карти, популярно и до днес, е възникнало в Китай. Така че на какво, как и кога да гадаем?

Не бива да се гадае в дни на големи църковни празници.

За гадания се определя специален ден от седмицата, понякога число и дори месец.
Най-тайнственото и магическото време са дните на пълнолуние. В този период у човека се обостря интуицията, усилва се връзката с незримите планове. Но не всички дни на пълнолуние са подходящи за тази цел, затова пък има благоприятни дни и при непълна Луна. -Най-гадателните” дни на лунния месец са втори, пети, шести, седми, десети, дванадесети и тринадесети.

Ако с помощта на гаданието искате да узнаете какво ще е материалното ви положение, гадайте в нощите, когато на небето е половината от Месеца – резултатът ще бъде точен.

Не се гадае обикновено в петък и събота – това може да донесе неприятности. Изключения са само гаданията, които се извършват в традиционно благоприятни периоди. Например в дните около Коледа можете да не се страхувате от петъците и съботите.

Октомври, ноември, февруари са най-подходящите месеци за гадаене на богатство и благополучие. Най-добре се получават гаданията на животни и птици – например на кокошки. В това време можете да получите необходимия съвет, който в бъдеще да ви помогне в живота.

На 30 ноември -денят на свети Андрей, най-добре се удават „водните” гадания. Вечерта на този ден можете да гадаете за бъдещия си съпруг. Това е нещо като репетиция преди коледните гадания.

Смята се, че ако два пъти – и в този ден, и на Бъдни вечер – ви се яви един и същи човек насън, гаданието ще се сбъдне. За да се окаже вярно, не трябва да се яде месо – само хляб и вода, но главното условие е в този ден всички близки роднини да са сити. Гадаят само девойки или жени. Преди и след гадаенето трябва да се мълчи до сутринта.

През януари можете да получите най-ясен отговор на въпроси от рода на: колко дълго ще живея, очакват ли мен или мои близки някакви болести. Ако искате с помощта на гадание да узнаете дали той ви обича или не или кога ще се запознаете, най-добрият месец за тази цел е април.

26 април се смята за най-благоприятният ден за любовни гадания. През юли особено добре се получава гадаенето за здраве й тези, които помагат да се вземе правилно решение. Това е най-благоприятното време и за гадаене на яйце.

Септември е най-подходящият месец за гадаене за тези, които се намират далече от дома, както и ако желаете да узнаете какви пътища ви очакват вас самите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар