Астрологията е доказано точна наука

Ти лайф за Лекува

Още от древността човечеството поглежда към небесата в търсене на отговори на земните въпроси

астрология
Какви тайни за хорските съдби крият звездите и планетите? Може ли разположението им да влияе върху скритите възможности и характера на човека в зависимост от мястото и времето на раждането му?

Астрологията съществува от повече от четири хилядолетия и през цялото това време тя свързва положението на звездите със случващото се на земята: с войните, катаклизмите, стихийните бедствия и научните открития.

Съвременната наука отрича астрологията. Независимо от това обаче милиони хора й се доверяват. Историята познава много случаи, когато звездните предсказания се сбъдват. Ето само няколко примера.

В средата на 30-те години на XX в. немски астролог предсказва издигането на Адолф Хитлер, който идва на власт само няколко години по- късно.

Векове по-рано, в епохата на Ренесанса, един ясновидец с помощта на магията на съзвездията, предрича на намиращата се в затвора принцеса Елизабет съдбата на английска кралица.

В Новия завет се говори за тримата влъхви, които следват Витлеемската звезда, сочеща месторождението на Иисус.

Съвременната наука анализира астрологията по-внимателно откогато и да било, като понякога установява зашеметяващи резултати. Дори преди появата на астрологията нашите предци се опитват да получат отговори на въпросите си с помощта на звездите. И на нашата планета съществуват немалко паметници, свидетелстващи за зараждането на звездната наука.

Първите археологически находки, свързани с изучаването на небесните тела, се отнасят към палеолита — открити са кости и камъни с изображения на лунните фази.

Съвременната астрология се заражда в древна Месопотамия преди около 4000 години, когато шумерите залагат методиката на изследване на звездното небе, останала непроменена и до днес. Походите на Александър Македонски не позволяват на вавилонската астрология да се изгуби в тъмата на столетията. След завоюването на Месопотамия той донася астрологически трактати в Гърция.

Вавилонските жреци смятат астрологията за творение на боговете. Гръцките философи я използват за определяне на характера на човека. В зората на християнството Римската империя наследява страстта към астрологията и със завоеванията си я разпространява из цяла Европа.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар