Какво вещаят периодите на Празната Луна?

Във всекидневието си можете да използвате някои тайни, но много прости методи, подсказани от астролозите

празна луна
Става дума за понятието „празна Луна”, наричано още „Луна в зоната на отдиха” или „Луна без курс”.

Както е известно, Луната се движи много бързо по небосклона и преминава един зодиакален знак за около 2 дни, а целия зодиакален кръг – за 29,5 дни, което представлява пълния лунен цикъл. Когато Бледоликата влезе в нов знак, тя прави мажорни аспекти с всички планети. След последния аспект настъпва въпросното „празно” време, което продължава до навлизането й в следващия знак. То може да Продължи 30 минути, час, дори цял ден.

Тези моменти се повтарят на всеки два дни. Именно това време е най-неблагоприятно за всякакви контакти. Тъй като „звездите почиват”, те призовават и нас към същото. Всякакви договори, срещи и т.н. са напразни. Ако сте влезли в съда и искате нещо от някого, едва ли ще ви се получи или пък изслушването ще бъде отложено. Ако при вас е дошла приятелка да си побъбрите, разговорът ще бъде без всякакво съдържание.

В този период е най- добре да отмените всякакви срещи, в никакъв случай не трябва да се започва нов бизнес, да се сключва брак или да се подписват документи. Не ходете и по магазините – може да купите нещо, което няма да ви свърши работа.

В по-глобален аспект на празна Луна се случват терористични актове и конфликти, защото хората са по-разсеяни и неконцентрирани.

Методът е много прост, но в същото време е действен независимо от в кой знак се намира Луната. Можете да прилагате това леко ограничение или поне просто наблюдавайте как се държат другите хора, какво се случва наоколо.

Някои споделят, че при тях празната Луна не носи такъв характер, но при повечето „работи” именно по този начин. Гледайте, сравнявайте, наблюдавайте, а след това решете дали да следвате това правило, или не.

Все пак, да не бъдем песимисти – от всяка ситуация има изход и решение, както и всяко положение на звездите има серйте плюсове и минуси. Така че винаги можете да определите как да се държите правилно в дадена ситуация.

В периода на т.нар. празна Луна е благоприятно човек да се оттегли в собствения си свят, да се разхожда, да си почива, да чете книги, да гледа филми, да анализира чувствата си, да довършва започнатото и да се прощава с миналото. Най-добре е да прекарате това време в самота.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар