Морските дарове като астрална защита за децата

Играчката костенурка, а още по-добре жив домашен любимец, ще сподели с детето ви способността си да отразява лошите енергии миди
Преди десетина години костенурките бяха много популярни като домашни любимци и е жалко, че тази мода отмина.

Друг притежател на сили за детето са черупките са мекотелите – от обикновените охлюви и откритите на брега раковини до екзотичните омари. Тези, които са ходили на почивка в южните страни, навярно са забелязали колко обичат малките деца да ловят раци и да събират красиви раковини. Ясно е, че отчасти това. занимание просто им е интересно – не могат да видят нещо подобно у дома. Но в този случай, има и друг фактор: при децата сработва мистичният инстинкт и те са привлечени от това, което им е необходимо за астрална защита. Така например те не виждат в родината си и палми, но рядко проявяват към тях по-специален интерес. И правилно, в детската магия това растение е съвършено безполезно.

Едва ли европейското дете ще се съгласи да носи огърлица от морски миди – амулет, който в Индия или Латинска Америка се смята за един от най-надеждните в защитата на децата. Но безусловно е полезно да украсите стаята му с традиционни южни сувенири – дрънкулки и играчки от миди. И разбира се, да купите голяма раковина, за да може то, поставяйки я до ухото си, да „чува шума на морето”. Това е много просто магическо упражнение и при редовното му изпълнение носи забележителни резултати – чрез органа на слуха вибрациите на раковината се вплитат в психоемоционалното тяло на детето, като му придават здравина и способност да се противопоставя на житейските приливи и отливи.

И разбира се, децата трябва колкото може повече да хапват морски дарове. Това не само ще подхранва тяхната аура, но и благодарение на съдържащия се в тях важен елемент йод са извънредно полезни за физическото и умственото им развитие.

В крайбрежните области на Индия и Китай децата веднъж седмично са хранени с ритуално блюдо: миди и скариди, задушени с чесън, корен от джинджифил и мед (други три хранителни продукта, притежаващи способността да прогонват злите сили). Това ястие може да бъде наречено астрално-витаминно: освен защита от зли сили то формира невидима черупка, която отблъсква „енергетичните микроби” подобно на здравата кожа, неутрализираща физическите микроби.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар