Петелът – талисман за красота и сила

Французите го знаят със сигурност – неслучайно именно петелът е символ на Франция

петел
Французите са оценили по достойнство не само пъстрия „тоалет” на петела, но и настъпателната му и атакуваща красота, на която е невъзможно да устоиш! Освен това на петела приписват развит интелект, мъжество, безстрашие, мъдрост, доброжелателност и стабилност.

В Япония винаги са го почитали като птица на Слънцето. С него свързват надеждите си за процъфтяване и успех. По-малко изисквания към петела имат в Поднебесната империя: в Китай птицата символизира първия лъч светлина—тоест вярата в по-доброто.

Сребърен медальон във вид на петел ще помогне на представителките на прекрасния пол да разберат своето предназначение: „Да бъдеш жена, е велика стъпка, да побъркваш умовете – геройство”. Благодарение на талисмана ще станете по-смела и разкрепостена.
Камбанна с петел ще призове представителите на силната половина на човечеството към активни действия. Само първо трябва да решите нужно ли ви е да променяте нещо в живота си, или и така ви е добре. С помощта на талисмана скоро ще постигнете набелязаната цел.

Детска възглавничка или играчка с червен петел е не само отлична играчка за вашето дете, но и талисман, благодарение на който малкият човек по-скоро ще се почувства независима личност. Защото най-главното, което трябва да направи родителят за детето си, е да го научи да бъде самостоятелно. Карайки своя верен „кон”, малкият човек не просто си играе, но и завоюва свое собствено пространство, учи се да бъде смел, решителен и… привлекателен!

Касичка във вид на петел ще помогне на неуверените в себе си личности да се избавят от комплексите. Главното е да разберат от какви. Ако се съмнявате в собствената си привлекателност, поставете касичката на тоалетната масичка пред огледалото. И нека ви стане правило да се усмихвате на отражението си в него. Ако ви преследват неуспехи в службата, поставете талисмана в офиса и редовно акцентирайте вниманието на това, че при вас всичко се получава добре. Ако не ви се пише дисертация, занесете касичката в библиотеката или научната лаборатория.Талисманът ви ще натрупва дори най-малките ви постижения, без да обръща внимание на пропуските.

Петел с китайски монети е могъщ фън-шуй талисман. Той ще помогне на своите подопечни да се справят с всички препятствия, които се изпречат по пътя им. А монетите ще донесат в дома богатство и процъфтяване.
фигурна на петел от малахит е полезно да има във всеки дом – точно срещу входната врата. Така ще застраховате жилището си от нападение на зли сили, а едновременно ще се предпазите както от визити на нахални съседи, така и от мошеници и крадци. Добре е да поставите още един малахитов талисман в детската стая: петелът е известен защитник на слабите и той ще проследи нищо лошо да не се случи на чедото ви.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар