Как да използвате офис помощниците и вкъщи

Ти лайф за Лекува

Оказва се, че офис аксесоарите могат да бъдат изключително полезни и в домакинството! Сега можете да научите как да ги ползвате.

Офис аксесоари

Офис аксесоари

Самозалепващите се етикетчета в ярки цветове са много полезни, когато искате да надпишете бурканчетата с подправки. Ако не искате да се виждат, можете да ги залепите на дъното на всяко бурканче.

Кламерите са прекрасно приспособление за защипване на пакетчета с подправки, пудра захар, ориз и др. С голям цветен кламер можете да си направите оригинален книгоразделител: достатъчно е в единия му край да вържете малка цветна панделка и да прикрепяте кламера към листа – точно там, докъдето сте стигнали.


С по-големи метални щипки можете да си подредите кабелите на компютъра така, че да не се заплитат.

Вече споменахме как да извадите стар пирон от стената. Но как да не попаднете на арматурата в бетона, когато тръгнете да забивате нов? Лесно е: ако имате офис магнит за прикрепяне на кламери, можете да го използвате, за са откриете къде в стената има метал.

Поставките за бележки с щипка, които стоят по бюрата в офисите, могат да бъдат удобен начин да си оставяте важни семейни съобщения за деня. Разбира се, в тях можете да закрепяте и картички или снимки, които искате известно време да са пред очите ви.

Пинчетата за коркови дъски винаги могат да заменят кабърчетата – например за да забиете тънко перде срещу мухи от външната страна на дървена дограма. Можете да ги използвате и като удобни закачалки за леки предмети, като забиете пинчета с различни цветове върху малка дъска от мека дървесина.

Някои хора смятат, че е безсмислено да купуват антителбод – колко често на човек му се налага да разтваря телчета, с които са закрепени листове? Не бързайте с подобни заключения: оказва се, че тази машинка може да бъде изключително полезен помощник. Ето в какво:

Когато искате да добавите още един ключ на ключодържателя, няма нужда да си чупите ноктите, за да разтворите металната халка – направете го с помощта на антителбод.

Отварянето на повечето консерви вече е доста улеснено благодарение на халкичките на капака. Но понякога те се отделят от капачката доста трудно и отварянето става невъзможно. И тук можете да се възползвате от антителбода: прихванете с него кукичката и леко повдигнете, чак тогава хванете с пръсти и отворете капака.

Връзките за обувки понякога така се заплитат, че развързването им е истинско изпитание. Но с помощта на антителбод дръпването на връзката и разтварянето на възела стават с лекота.

Понякога в пакета с шамфъстък повече от половината ядки са с трудни за разтваряне черупки. С пръсти е трудно, тогава с какво? Отново с антителбод, с който да прихванете като с щипка едната черупка.

Ако твърдо сте решили да измъкнете от стената пирон, за да промените мястото на картината, а не откривате клещите в дома си, то можете да прихванете пирона с металната част на антителбода – по-точно със средната й част. Така ще се справите бързо и лесно.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар