Звездите на шоубизнеса вярват в реинкарнацията

Мартин Шийн отдавна проявява интерес към своите предишни въплъщения

мерелин монро
Той твърди, че в едно от тях е бил военен, служил в кавалерийски полк, а Шон Конъри е убеден, че е ръководил племената на аборигените в самото сърце на Африка. „Понякога виждам ясни изображения на племенни обреди, в които съм участвал като вожд”, признава той.

Киара Найтли, която изпълнява ролята на Елизабет Бенет в екранизацията на романа на Джейн Остин „Гордост и предразсъдъци”, споделя, че винаги е мечтаела да се превъплъти в този образ. Нещо повече, актрисата се смята за реинкарнация на тази девойка и често споделя пред пресата, че сънува сънищата на Елизабет…

Никълъс Кейдж дълго време вярвал, че е реинкарнация на Елвис Пресли. Затова редовно посещавал дома на певеца в Мемфис, където в края на краищата се запознайл с „дъщеря си” Лиза-Мари Пресли. Запознанството прераснало в нещо повече и завършило със сватба.

Кейдж – къде на шега, къде напълно сериозно – казвал по този повод, че връзката с дъщерята на краля на рока намирисвала на кръвосмешение.

Солистката на канадската рокгрупа Pandamonia Шери Леа Лейърд твърди, че е реинкарнация на легендарната актриса Мерилин Монро. И това твърдение се подкрепя от психиатъра от Малибу Адриан Финкелщайн. Той открил предишното въплъщение на Леърд, като я потопил в състояние на хипноза, финкелщайн, който оглавява Центъра за интегрирано здраве в Малибу, стигнал до убеждението, че Леърд не е лъжкиня или душевноболна. В състояние на хипноза тя успяла да отговори на стотици старателно подготвени въпроси за живота на Монро, чиито отговори би могла да знае само истинската Монро – например да покаже лелята на актрисата по майчина линия на семейна фотография.

Освен това той посочил съществуващо според него сходство в чертите на лицето, китките на ръцете, стъпалата, гласа и почерка на двете жени.

Финкелщайн заснел на видео сеансите с Леърд и разказал за тях в книгата си „Мерилин Монро се завръща. Изцеление на душата”.

Като „Мерилин” Леърд под хипноза си спомнила романите си с Джон и Робърт Кенеди, включително срещата с президента в Белия дом. Според певицата Джон Кенеди я посветил в държавни тайни, свързани с Фидел Кастро и Куба. Леърд дала също и детайлен отчет за смъртта на актрисата на 36 години от свръхдоза наркотици на 5 август 1962 година, отхвърляйки теориите за заговор, според които Монро е била убита.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар