Какво ново при избора на сешоар?

Без сешоар няма как, особено през есента и зимата

сешоар
Производителите постоянно усъвършенстват конструкцията му и с хай-тек нововъведения свеждат до минимум недостатъците му.

Много важно е, когато избирате сешоар, да потърсите модел със система за контрол върху температурата на въздушния поток. Тя предпазва уреда от прегряване и щади максимално косата.

Има модели с цифрово управление, разположено в дръжката на уреда. Те дават възможност трикратно да се увеличи мощността на въздушния поток, което значително съкращава времето за изсушаване на косата. А за да я предпазят от пресушаване и начупване, сешоарите от най-ново поколение имат в главите си специални решетки, които генерират отрицателни йони и насищат с тях струята горещ въздух. Така не се образува статично електричество и косата не се наелектризира.

Има модели с вградени подвижни филтри, които лесно се почистват. Полезна екстра е опцията за подаване на студен въздух, която улеснява фиксирането на прическата. Има специални накрайници за различни видове коса, много полезни например са дифузерите за гъсти и къдрави коси. Това са накрайниците с „бодли”, които приличат на кръгъл гребен с редки дебели зъби. Те съкращават времето за сушене и не травмират косата, защото разпределят равномерно въздушната струя. Вече има накрайници-дифузери, които създават сложни комбинации от силни и слаби въздушни потоци за още по-ефективно разпръскване на топлата струя.

Голямата новост е прилагането на нанотехнология за защита на косата при всекидневна употреба на сешоара. В него е вграден специален генератор на наночастици. Разположен е в горната част и поглъща влагата от околния въздух, след което я преобразува в отрицателно заредени наночастици. Те съдържат хиляда пъти повече влага
от отрицателно заредените йони.

Проникват по-до- бре в структурата на косъма и го насищат с влага от
вътре, пише „Всичко за семейството“. Действат благотворно и върху кожата на главата. Косата става поздрава, гладка и блестяща.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар