Какво ново при избора на сешоар?

Без сешоар няма как, особено през есента и зимата

сешоар
Производителите постоянно усъвършенстват конструкцията му и с хай-тек нововъведения свеждат до минимум недостатъците му.

ГОЛЯМ БАНЕР ЗА ПО КРАСИВИ

Много важно е, когато избирате сешоар, да потърсите модел със система за контрол върху температурата на въздушния поток. Тя предпазва уреда от прегряване и щади максимално косата.

Има модели с цифрово управление, разположено в дръжката на уреда. Те дават възможност трикратно да се увеличи мощността на въздушния поток, което значително съкращава времето за изсушаване на косата. А за да я предпазят от пресушаване и начупване, сешоарите от най-ново поколение имат в главите си специални решетки, които генерират отрицателни йони и насищат с тях струята горещ въздух. Така не се образува статично електричество и косата не се наелектризира.

Има модели с вградени подвижни филтри, които лесно се почистват. Полезна екстра е опцията за подаване на студен въздух, която улеснява фиксирането на прическата. Има специални накрайници за различни видове коса, много полезни например са дифузерите за гъсти и къдрави коси. Това са накрайниците с „бодли”, които приличат на кръгъл гребен с редки дебели зъби. Те съкращават времето за сушене и не травмират косата, защото разпределят равномерно въздушната струя. Вече има накрайници-дифузери, които създават сложни комбинации от силни и слаби въздушни потоци за още по-ефективно разпръскване на топлата струя.

Голямата новост е прилагането на нанотехнология за защита на косата при всекидневна употреба на сешоара. В него е вграден специален генератор на наночастици. Разположен е в горната част и поглъща влагата от околния въздух, след което я преобразува в отрицателно заредени наночастици. Те съдържат хиляда пъти повече влага
от отрицателно заредените йони.

Проникват по-до- бре в структурата на косъма и го насищат с влага от
вътре, пише „Всичко за семейството“. Действат благотворно и върху кожата на главата. Косата става поздрава, гладка и блестяща.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар