Cloth – приложението, което разчиства гардероби

С помощта на мобилно приложение ще подбирате най-подходящите според времето навън дрехи

drehi
С негова помощ ще може да изберете дрехи за излизане и ще освободите задръстения си гардероб от нещата, които не носите. Не, това не е фантастика, а реалност, само дето приложението засега говори единствено на английски език. Нарича се, естествено, Cloth и е перфектен помощник за разумна организация на гардероба у дома.

Представлява нещо като виртуален каталог на всичките ви вещи. Снимате дрехите и аксесоарите си – отделно и в комбинации, със смартфона и запазвате снимките в приложението. Галерията ще ви помогне да откриете вещите, които не се съчетават с нищо и които не носите. Така бързо ще ви стане ясно от какво да се отървете.

Може да генерирате тагове – етикети, според Марките на дрехите и обувките, да добавяте коментари към изображенията. Може да отбелязвате с кои хора сте се срещали, докато сте били облечени с този или онзи тоалет. Така няма да се появите два пъти с една рокля на преговори със същите партньори.

Комплектованите дрехи и аксесоари може да бъдат разпределени по различни критерии – официални, всекидневни, спортни, според времето. Така приложението бързо ще ви предложи какво да облечете, ако отивате на работа или на купон в топло, дъждовно или мразовито време.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар