Магически кръг – универсална защита от злини

Още в дълбока древност хората са разбрали, че могат да реализират всяка цел, ако призоват на помощ духовете на стихиите

магически кръг
Но бързо установили, че далеч не всички същества на тънкия свят са добри и безобидни и дори силен маг, който провежда сериозен ритуал, трябва да се погрижи за безопасността си. С времето Посветените създават универсална защита – магическия кръг…

Невидимите сили притежават енергия, способна да въздейства върху аурата на мага, и невинаги влиянието им е благотворно. За да се избегнат негативните последствия, се чертае магически кръг. Ако става дума за съвременната действителност и ритуалът се провежда у дома, идеалният инструмент е белият тебешир.

Що се отнася до „технологията”, процесът започва с изчистване на помещението: запалете благовония, напръскайте с изворна вода себе си и пространството в четирите посоки на света и в центъра.

Начертайте равностранен кръст, ориентиран в посока изток, запад, юг, север, като всяка се натоварва с определена енергия.

Изтокът се асоциира с вечността, със светлите мистични сили, с озарението и просвещението. Символизира стихията на Земята, растежа, плодородието, женската съзидателна енергия.

Югът се съотнася със стихията на Огъня, който дарява мага с активност, усилва волята му, помага да материализира мислите си.

Западът е свързан с Водата и символизира разрушителната енергия, изменчивост, завършване на всички жизнени процеси – с други думи, това, от което трябва специално да се защитите.

Северът е свързан със стихията на Въздуха. Тази посока дава на мага ментална сила, активизира ума.

И така, след като обозначите четирите посоки, заключете ги в кръг, като посочите по този начин, че всички тези сфери се намират под контрола на мага.

След това се чертаят още две окръжности: три е магическо число и по този начин се осигурява максимална защита. Този троен защитен символ се поставя в квадрат, чиито ъгли се насочват в междинните точки (на североизток, югозапад, северозапад и югоизток). Във всеки ъгъл се изобразява пентаграма с острието навън, в която се поставя запалена свещ.

Вече сте създали защитно магическо пространство и сте готови за общуване с невидимите сили на тънкия свят. Остава още един детайл: отвън, от източната страна, трябва да се начертае триъгълник. В него се поставя магическо огледало (полирана до блясък бедна или сребърна пластина с кръгла форма) и аромалампа. Практически всичко е готово и можете да се обърнете към духовете на стихиите, за да получите отговор на важен въпрос, подкрепа или помощ в изпълнение на желание.

Ако смятате да укрепите здравето си, да забогатеете, да се сдобиете с недвижимост, да осигурите материалното благополучие на семейството, трябва да се обръщате към духовете на Земята.

Тези, които мечтаят за взаимна любов, искат да хармонизират отношенията с партньора или да постигнат душевно равновесие, трябва да търсят подкрепа от духовете на Водата.

За достигане на власт, укрепване на авторитета, намиране на достойна работа помагат духовете на Огъня.

Ако целта ви е да разберете същността на нещата, да получите виеше знание, обърнете, се към духовете на Въздуха.
Символът на духа на нужната ви стихия се изобразява в триъгълника, начертан извън магическия кръг.

Символът на духа на Земята е квадрат; на духа на Водата – триъгълник, чийто връх сочи надолу; на духа на Огъня съответства триъгълник с върха нагоре; на духа на Въздуха – кръг Когато впишете в триъгълника символа на стихията, ясно формулирайте своето намерение и осъществете контакт.
Никога не забравяйте, че природните сили са могъщи и могат да бъдат опасни за човека. Но с тях можем да се договорим, да ги помолим за помощ. Именно за да бъде контактът безопасен, се създава магическият кръг – пространството на вашето спокойствие, затворено за всеки външен негатив.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар