Извънземните не са това, което бяха!

От края на 50-те години на миналия век в съзнанието на хората се оформи класическият образ на извънземен обитател

извънземни
Той обикновено е във вид на зелени или сиви човечета, покрити със слуз. Нови данни обаче показват, че формите им постоянно се менят и все повече се усложняват…

Свойствено е за хората да очовечават мотивациите и целите на неизвестни обекти, но те могат да бъдат много далеч от реалността. Причината е, че е невъзможно да се предположи каква форма може да има живот, еволюирал на друга планета. Можем само да се досещаме и тези предположения говорят повече за човешката психология, отколкото за психологията на съществата от други светове.

Мартоно Редпет – учен от планетариума „Арм“ в Северна Ирландия, представя тайнствен обект, наречен „Черният рицар“ – спътник с извънземен произход.

Първите съобщения за това НЛО постъпват още през 1927 година, когато са открити радиосигнали с неизвестен произход. През 1973 г. шведски учен, изследващ характеристиките им, изказва хипотезата, че вероятно са изпратени от обект, обикалящ около Земята в продължение на 13 000 години. Дали това е истина, или измислица – не е известно.

През 1954 г., три години преди изстрелването на първия земен спътник, във военни отчети се появяват данни за обикалящ около Земята обект. А през 60-те години загадъчният НЛО е смятан за спътник шпионин на Съветския съюз, изстрелян с тайна мисия.

Произходът му и задачите му са неизвестни, но съществуват шест снимки, направени в около- земна орбита, въз основа на които експерти го изследват и с помощта на програми за обемно моделиране се опитват да пресъздадат формата му.

По различно време при провеждане на космически мисии на NASA са направени серия снимки на тайнствения НЛО.
Формата му не съответства на нито един известен обект. Това не е спътник, космически боклук, астероид или комета. Той явно е с извънземен произход и може би принадлежи на древна цивилизация.

Екипът инженери анализират снимките, с които разполагат, и правят скици с цел определяне на формата и функциите на загадъчния НЛО. Плоските квадратни крила и елементите във вид на задкрилки на опашната част съответстват на всички аеродинамични характеристики, въз основа на което може да се направи изводът, че „Черният рицар“ е предназначен не само за полети в Космоса, но и за навлизане в земната атмосфера. На една от фотографиите на страничната част на крилото се виждат дори навигационни маяци.

На първата снимка, направена на Международната космическа станция в края на 90-те години, обектът се вижда на фона на Земята. На втората той е обърнат на 90 градуса и ясно се различават горната му плоскост, долната част на крилото и извитият кил. Третата снимка дава представа за горната част на обекта – виждат се изпъкнал елемент и три маяка на крилото. Четвъртата снимка е направена на фона на хоризонта, ясно разделящ повърхността на Земята и Космоса. На нея обектът се вижда отгоре. На петото изображение се различава изпъкнал елемент във вид на антена. Шестата фотография е направена в тъмнина на голямо разстояние от обекта, но въпреки това позволява да се определи конструкцията на пулта за управление и на изпъкнала цилиндрична част на носа. След анализиране на всички снимки може да се види окончателният резултат от работата на експертите.

След проведеното разследване специалистите си задават въпроса действително ли обектът, направен от траен метал, притежаващ аеродинамични характеристики за полети в земна атмосфера, разполагащ с кабина за управление – тоест налице са всички качества на земните технологии, е с извънземен произход? Може би е създаден от працивилизация, съществувала преди хиляди, хиляди години на нашата планета дълго преди зараждането на човечеството.

Теориите и загадките са много. Тайната остава…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар