Питам се има ли смисъл

При все, че не съм бил отличен ученик, не съм от хората, които са спрели да учат

смисъл

При все, че не съм бил отличен ученик, не съм от хората, които са спрели да учат


На 17 години съм и като цяло не мога да се оплача от живота, но често се питам има ли смисъл.

Материално съм осигурен, а понякога се случва и сам да си изкарам някой и друг лев, но напоследък започвам да губя вяра в живота и се питам има ли смисъл всичко това.

Не мога да преглътна това, че преобладаващата част от представителките на нежния пол са материалистки и е трудно да намериш сериозен човек.
Имал съм няколко връзки, но за съжаление най-дългата от тях трая едва месец.

Различавам се от масата мъже, защото нито тичам подир жените, нито се интересувам от коли и футбол.
Незнайно защо ми се понесе славата на лошо момче. При все, че не съм бил отличен ученик, не съм от хората, които са спрели да учат.
А и мечтите ми не се изчерпват до това да отида на морето, за да се правя на Дон Жуан.

Прави ми впечатление, че хората около мен са готови на всичко за пари. Животът ми се струва изключително фалшив и поради тази причина не спирам да си задавам въпроса има ли смисъл всичко това.
С всеки изминал ден осъзнавам, че животът е изключително гаден и истинското се губи във фалша.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Б_Делчева says:

    Животът има своя дълбок смисъл и пълноценност само в Истината! Затова лъжата и лекомислието отблъскват чувствителната и усещаща призванието си човешка душа. Ако човек не осъзнае, че светът и всяка частица от него е сътворена от Бог, този могъщ разум, Който движи живота на всяко същество, няма как да си отговори на тези екзистенциални, дълбоко залегнали в същността ни въпроси! Кой съм аз, защо съм се появил и какво трябва да правя с живота си? Когато не потъпкваме съвестта си, този компас, който Бог е поставил в нас, той ни сочи, че трябва да живеем чисто и с истина, да следваме Божиите заповеди, които са духовните закони, според които е създаден света. Днес много хора забравят, че имат душа и се отдават на грижа единствено за тялото си. Така те се обричат на бездуховност и материализъм. Но тялото е формата, а душата е същността ни. Грижата ни трябва да е насочена към душата, защото човекът е най-важното творение на Бог, носещо Неговия Дух чрез Който става „жива душа“. Тялото е незначително, то само служи на душата. Душата е от значение, тя е еманация на Божието вдъхновение. Много добре е, че все още има млади хора, които не се поддават на увлеченията, които светът им поднася и които в голяма степен са вредни, точно поради противоречието им на духовните закони. Моят съвет е да се обърнеш към православието, където ще намериш отговор на всички свои въпроси! Ето едно житие, което говори за един млад човек, задаващ си същите въпроси:
    Житие на преподобните Варлаам и Иоасаф, индийски принц, и неговия баща, цар Авенир

Добавете коментар