Автобронзант се нанася на всеки 3 дни

Искате да изглежда, че имате загар, но не ви се ще да се печете на слънцето

ten
Можете да си направите тен с козметични продукти. Автобронзантите оцветяват кожата благодарение на DHA (дихидроксиацетон). Той се свързва с аминокиселините на епидермиса и потъмнява горния слой. Тенът е по-краткотраен от слънчевия, защото пигментацията е повърхностна, ефектът от оцветяването е от 3 до 5 дни.

Автобронзантът се нанася на чиста кожа. Ексфолирането преди процедурата е задължително. Иначе кожата ще стане на петна. Козметиката се нанася на тънък слой и с кръгови масажни движения се разпределя. Ако искате да се
гримирате, изчакайте четвърт час, докато продуктът изсъхне.

Ако бронзирате тялото, започнете от краката. Изчакайте 20-30 минути и тогава се облечете.
За постоянен хубав тен е необходимо да нанесете нов слой автобронзант три часа по-късно, за да се подсили. Повтаряйте на всеки два-три дни, за да поддържате загара.

Ако сте прекалили с цвета, трябва да използвате ексфолиант.

Козметичните фирми предлагат бронзанти с различни тоналности – леки или интензивни. Козметолозите съветват да избирате формули с малка доза DHA (около 2 процента).

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар