Първият ми приятел ми изневери с бившата си

krao-3-e1473401077993
Простих му и се събрахме отново, но вече не е същото

Искам да ви разкажа моята история. Аз съм само на 16 години и имам приятел, с когото сме заедно от една година и шест месеца. Той ми е първото гадже в живота, но много го обичам и нямам нищо против да остане и последното. С него сме имали много хубави, но и много лоши моменти заедно. Така обаче се случи, че преди няколко месеца той ми изневери. Аз обаче му простих, но чуйте какво се случва сега. Бившата му приятелка се появи отнякъде и научих, че са се виждали. Стана ми страшно гадно, още повече, че той не ми каза сам това, а го разбрах от други хора.
После пък бях у тях един ден, той се къпеше и телефонът му иззвъня. Аз го вдигнах и отсреща някакво момиче каза, че иска да се чуе с него. Била негова приятелка. Като излезе от банята, ние се скарахме и аз си тръгнах.
Почна да ми звъни, но аз бях супер наранена и не исках да говоря с него. Писах смс на това момиче, защото не знаех коя е и трябваше да разбера и тя ми връща с думите: много бързо те забрави като ме видя и 2 дни бяхме заедно, а ние точно не се бяхме виждали тези два дни и това направо мина границата и моя приятел ме намери и почна да ми обяснява… Скъсахме, но той всеки ден ме търсеше, не ме оставяше, но един ден той дойде до нас и ми каза, че ако не се съберем сега той заминава… Не се събрахме и той замина… И като се върна ние се събрахме – ревал ми е като малко дете да не го оставам, какви ли не работи ми говори от сорта „не мога без теб ще умра,не искам да живея без теб, ще се самоубия и т.н.“ и какво, аз пак му простих, но не знам дали изпитвам някакви чувства или е някакво свикване, никога няма да е същото, както преди, той сега пак се опитва да ме спечели.
Най-важното е че вече не ми пука дали ще се видим или не, все ми е едно. Не знам, много съм объркана, не знам какво да правя да съм с този човек или не. Той за мен е много важен и винаги ще го помня защото той беше първия.

Николета С., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар