Задават се любовни премеждия

Като цяло следващите дни са доста рисковани в любовен план

любовни

Като цяло следващите дни са доста рисковани в любовен план


Астролозите твърдят, че следващите дни ще са осеяни с любовни премеждия.

За някои от вас във връзката им ще настъпи хармония, но пък за сметка на това други връзки ще бъдат осеяни с любовни премеждия. Опитайте се да не се задълбавате в нещата, за да не направите скандал от нищо, за който по-късно да съжалявате.

Някои от вас ще разберат, че чувствата им към партньора започват да се засилват. Не е изключено обаче да останат разочаровани от отсрещната страна заради твърде високите очаквания, които имат.
Други пък най-накрая ще осъзнаят, че виждат в човека до себе си бъдещия си брачен партньор.

Онези от вас, които са минали през редица любовни премеждия и към момента са сами, ще срещнат човека, с когото ще пожелаят да създадат семейство. Едно от новите ви запознанства ще прерасне в стойностна връзка.
Не оставяйте физическото привличане да вземе надмощие.

Като цяло дните до 11 септември са доста рисковани в любовен план, така че най-добре би било да не предприемате каквито и да било начинания.
Необвързаните не бива да се съгласяват на среща с личности, които не са им интересни само за да запълнят времето си.

Не е изключено някои от вас да хванат партньора си в изневяра. Ако напоследък ви се струват по-активни, отколкото са обичайно, няма да е лошо да заострите вниманието си, пише ezine.bg.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар