Бекъм искат още едно дете

Известната дизайнерка и бивша певица Виктория Бекъм е решила отново да става майка

bekym deca
42-годишната съпруга на футболната знаменитост Дейвид Бекъм е споделила плановете си със своята най-добра приятелка Тана Рамзи, законна половинка на световноизвестния шеф готвач Гордън Рамзи.

Бекъмови не губят време, а вече действат за пето дете. Виктория е променила хранителния си режим, за да забременее по-лесно. Дейвид също е подложен на специална диета. Двамата наблягат предимно на зелени салати и спанак, които са богати на фолиева киселина, необходима преди зачеването и в началото на 9-месечния период.

Говори се, че звездната двойка се опитва да преодолее кризата в брака и да стабилизира взаимоотношенията си. Според злите езици съпрузите развиват с успех личните си кариери и само децата ги задържат заедно – тримата им сина Бруклин (17), Ромео (13), Круз (11) и дъщеричката им Харпър, която през юли ще стане на 5. Преди години Виктория и Дейвид бяха на ръба на развод заради любовната афера на футболиста с личната му асистентка Ребека Лус. Скоро след това г-жа Бекъм забременя с Ромео и появата на второто дете в семейството заздрави връзката между родителите.

После лъснаха и други забежки на уж най-примерния съпруг в света на известните, но благоверната му си затвори очите за тях.

От няколко месеца настроението у семейство Бекъм, което се готви за пето дете, е повишено. А Виктория не спира да пуска в социалната мрежа Инстаграм „влюбени“ снимки с Дейвид.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар