Кейт Мос получи пръстен от младото си гадже

Топмоделът Кейт Мос (42) отскоро носи красив пръстен със сапфир, Мери Джей Блайдж чака развод

кейт бисмарк

С елегантното бижу тя получи предложение за брак от доста по-младото си гадже. Николай фон Бисмарк (29) не е чак принц, но пък е граф и правнук на Железния канцлер Ото фон Бисмарк. По време на изискана вечеря в италиански ресторант потомственият аристократ пада на колене пред дамата на сърцето си.

„Извика силно ,,Ti аmо“ (итал. Обичам те) – свидетелства собственикът на заведението Джовани Фракаси. – Беше много романтично. После й каза, че ще я чака да се разведе.“ Британската манекенка и съпругът й – рок звездата Джейми Хинс, са разделени от една година, но все още нямат официален развод.

Успешната американска аренби певица Мери Джей Блайдж и нейният мениджър и законна половинка Кенду Айзъкс слагат край на близо 13-годишния си съпружески живот. Носителката на 9 награди „Грами“ не скри разочарованието си: „Понякога нещата не вървят така, както си очаквал“. Като причина за развода двамата изтъкват непреодолими различия в характерите. Мери Джей Блайдж продължава работата върху новия си албум, който трябва да излезе до края на годината.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар