Разберете дали желанията ви ще се сбъднат с помощта на цветя

Може да ползвате цветя, за да разберете дали желанията ви ще се сбъднат

Lily-of-the-Valley
Предлагаме ви три начина за гадание с цветя, които ще ви подскажат дали желанията ви ще се сбъднат

Когато цъфтят слънчогледите, отидете в полето и след като предварително си намислите желание, извадете една по една десет семки. Ако сред тях има една празна, то за изпълнение на намисленото трябва много силно да се постараете – всичко зависи от вашата воля и упорство. В случай че празните семки са повече от една, намисленото очевидно е нереално. А ако всичките десет семки са пълни, очаквайте скорошно изпълнение на намисленото.

Във ветровит ден откъснете едно прецъфтяло глухарче и го вдигнете над главата си, само че не много високо. Вижте накъде ще полетят „парашутчетата” и ще попадне ли някое от тях върху вас. Ако сте успели „да уловите” поне едно сухо съцветие, значи това, което сте си намислили, в близко време ще се сбъдне. А ако всички са прелетели покрай вас, без да ви докоснат, трябва да се откажете от надеждите си.

Ако в градината расте момина сълза, откъсвайки едно по едно цветчетата-камбанки, произнасяйте последователно: „Ще се сбъдне скоро, ще се сбъдне с времето, няма да се сбъдне”. На което предсказание свършат камбанките, това трябва да очаквате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар