Любов и брак в астрологията са две различни неща

Астрологията разглежда брака и любовта по два различни начина

зодии любов

Ще поговорим за съдбата и любовта, но не за брака, тъй като в астрологията това са различни неща, макар че в живота на мнозина тези моменти са неразделни, слети в едно.

В хороскопа на всеки човек има указание как именно и кого именно той ще обича в живота си. Разбира се, там липсват фамилии, но могат да се разгледат признаците. Има склонни към по-млади любовници или към по-възрастни и опитни партньори. Някои от нас предпочитат любовта и парите, тоест избират тези, които могат да им дадат и едното, и другото. Всеки получава по нещо, взема го и плаща за полученото. Обикновено главният въпрос е: ще има ли в живота ви изключително чувство? Очакват ли ви разочарования и загуби? Всичко това може да се узнае от хороскопа. Много неща зависят от това как са разположени планетите в него и особено къде се
намира Слънцето. В зависимост от това хората обичат различно.

Типичните Овни – тоест тези, при които повечето планети са в този знак, се влюбват силно и бързо, увличат се, но после внезапно могат да разлюбят.
Телците, обратното, нуждаят се от привързаност, трябва да ги спечелите, да ги вземете, както се казва, „на абордаж”.

Близнаците са много непостоянни, искат интересни беседи, завладяващи разговори. Трудно могат да бъдат наречени страстни, но с тях е интересно.

Раците са пасивни, срамежливи, раними и много сантиментални.

Лъвовете предпочитат да бъдат обичани, да се прекланят пред личността ми. Но ако ви обикнат, можете да смятате, че това е най-голямата и истинска любов в живота.

Девите и Водолеите обикновено обичат истински само веднъж в живота. Девите търсят стабилност и покой; Водолеите – приятел и съмишленик.

Везните искат активен партньор. Можете да ги завоювате с напоритост, както и Телците.

Скорпионите търсят страстен, силен човек, не се страхуват от болки и страдания.

Стрелците са идеалисти – праволинейни и честни.

Козирозите са сдържани, но страстни. Дълго ще ви проверяват за стабилността и трайността на отношенията ви.

Рибите са много раними в любовта и практически никога не са напълно удовлетворени от своя избор.

Водолеите са непредвидими в любовта. Това ги прави и леко непостоянни. Влюбват се и обичат трудно, но направят ли го – считайте се за богоизбрани.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар