Мъж по поръчка: как да си поръчате любим?

Ти лайф за Лекува

Извикайте вашия любим първо в мислите и малко след това той ще се материализира и в живота

мъж поръчка

ВИНАГИ МИСЛИ ЗА ХУБАВОТО!

За да си поръчате любим, по-често мечтайте как ще се случи това. Дайте простор на фантазията си. Представяйте си се в мислите такава, каквато искате да се видите: щастлива, красива, секси, стройна. В никакъв случай не мислете, че е възможно някой да не ви хареса.
Но само мислите не са достатъчни – никой не е отменял работата над себе си, самоусъвършенстването. Посетете фризьор, направете си стилна прическа. Ако е необходимо, избавете се от излишните килограми – запишете се на фитнес. С една дума, моделирайте от себе си богиня – такава, че да не можете да откъснете очи от огледалото.

СПРИЯТЕЛЕТЕ СЕ СЪС СВОЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ

Ангел пазител (или покровител, защитник – наречете го какго искате) има всеки човек. Това е висша небесна същност, чиято задача е да ви пази и да способства за вашето щастие. Ако ви преследват неуспехи, значи сте обидили с нещо покровителя си или просто сте забравили за съществуването му.

Как да възстановите прекъснатите отношения? Много просто: колкото може по-често му благодарете за всичко, което се случва с вас – и за хубавото, и за лошото. А защо и как да благодарите за лошото? Отнесете се към неприятностите, които ви се случват, като към урок, даден ви за назидание дори да не разбирате защо.

Ако успеете да се сприятелите със своя покровител, бъдете сигурни, че всяко ваше желание ще се превърне за него в ръководство за действие. В това число и мислената молба за любим човек.

ВИНАГИ ТИЧАЙТЕ В ЕДНА ПОСОКА

С други думи – целта ви трябва да е една. Народната мъдрост гласи, че ако преследваш два заека едновременно, ще останеш с празни ръце. Обикновено човек се стреми да хване не два, а цяло котило зайци, което е погрешна стратегия. Заради срещата с любимия ще ви се наложи за известно време да забравите за издигането в кариерата, ремонта на жилището, смяната на работата, покупката на нова кола, скъпо струващото пътешествие в чужбина.

Защото вашето желание трябва да се изпълни от вашия ангел пазител, а той за разлика от нас, хората, не е свикнал да се разпилява. А и не може да тича в няколко посоки едновременно.

И така, с целта сме наясно. Следва най- важният момент: трябва си изясните точно какъв човек ви е нужен. Добре
обмислете и формулирайте „поръчката си” в една не особено дълга фраза и по възможност я задръжте в съзнанието си, като си я повтаряте многократно. Например: нужен ми е влюбен в мен кестеняв висок мъж, който има кола, общителен е, весел, с хубава заплата.

Но давайки простор на фантазията си, помнете, че трябва да сте реалисти: не трябва да си поръчвате приказни принцове от типа: млад красив блондин със сини очи, с виеше образование, жилище, скъпа кола, престижна работа, който обича спорта и без вредни навици, мечтаещ за семейство и деца. Не е изключено да ви се наложи до пенсия да чакате изпълнението на тази поръчка.

Защото, колкото по-сложна е заявката, толкова повече време е нужно за изпълнението й. Така че свалете розовите очила.

Избягвайте и другата крайност. Ако не формулирате никакви условия, а само страстно мечтаете: „Искам любов!”, с това ще ускорите изпълнението на поръчката, но и ще си усложните живота. Защото ще ви тегли буквално към първия срещнат.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар