2 любовни гадания с карти и огън

За това предсказание ви е необходимо обикновено тесте от 36 карти

karti_za_igra
Старателно ги разбъркайте, цепете с лявата ръка и свалете горната карта, без да я поглеждате. След това ги разбъркайте още веднъж, отново цепете и отново свалете горната карта.

Процедурата се повтаря, докато на масата се окажат 7 карти с „лицето” надолу. Обърнете ги и преминете към интерпретацията.

Първата карта – това сте вие в отношенията. Тя показва вашето място във връзката с любимия, вашите чувства и преживявания.

Втората са надеждите ви, свързани с настоящите отношения, както и виждането ви за това каква трябва да бъде любовта.

Третата са страховете и преживяванията ви, това, от което истински се боите.

Четвъртата разказва на какви жертви сте готови вие и вашият партньор, за да има винаги любов и мир в отношенията ви.
Петата е вашият възлюбен, неговото отношение към вас, любовта и чувствата му.

Шестата е ключ – карта, разказваща какво вие и партньорът ви можете да направите, за да могат отношенията ви да удовлетворяват и двама ви.

Седмата карта показва възможното развитие на ситуацията, както и вариантите за решаване на всякакви възникващи проблеми.

ГАДАНИЕ ЗА ВЯРНОСТ ПО ОГЪН

Този вариант е подходящ, ако се съмнявате в искреността на чувствата на своя любим. Напишете върху лист хартия пълното му име, без да използвате съкращения или умалителни варианти. След това запалете върха на хартията с написаното име. Докато гори листът, трябва да наблюдавате пламъка и въз основа на колебанията на огъня да си направите изводи за искреността и силата на чувствата на своя партньор.

Ако огънят бързо угасне, това показва, че този мъж е студен към вас, че няма пламенни чувства и причината, поради която е с вас, най-вероятно е някаква пресметливост.

Ако пламъкът гори ярко и постоянно, любовта му не предизвиква съмнения. Той ви е предан и верен – пазете отношенията си с него.

Колебаещият се пламък може да говори както за изневерите на вашия любим, така и за това, че той не е сигурен в чувствата си към вас. В последния случай трябва внимателно да се вгледате в партньора си и да разберете какво не е наред с него и кое би могло да не го удовлетворява в отношенията ви.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар