Тези брачни съюзи продължиха по-малко от година

Тези три холивудски двойки са се радвали на брачния си съюз от един до шест месеца, най-много

Дрю Баримор и Том Грийн

Дрю Баримор и Том Грийн

Дрю Баримор и Том Грийн

Русото момиченце от „Извънземното“ порасна и научи, че любовните отношения с мъжките земляни са по-подходящи за нея. Кръщелницата на София Лорен се зарази от чувството за хумор на комика Том Грийн и реши да се смее с него цял живот… или поне шест месеца.

Шанън Дохърти и Ашли Хамилтън

Актрисата от култовия тийн сериал „Бевърли Хилс 90210″ е известна със скоростта, с която забива гаджетата си. Две седмици след като се запозна със сина на своя колега Джордж Хамилтън – Ашли, тя вече му беше нахлузила брачния хомот. Пет месеца по-късно обаче го натирва от семейното им ложе.

Бритни Спиърс и Джейсън Алън Александър

Бракът между певицата и нейния съученик продължи точно 55 часа. Двамата си казаха „да“ в меката на несериозните венчавки Лас Вегас. Още преди да е успяла да направи по едни палачинки, изпълнителката на Oops, I Did It Again се оказа отново мома. Кратката Менделсонова авантюра беше анулирана, преведено на нашенски това означава, че този семеен съюз никога не се е състоял.

Чад Майкъл Мъри и София Буш

Едва дочакали режисьорът на сериала One Tree Hill да каже „Начало“, Чад и София пренесоха те романса си в живота. След като две години си играха на гаджета, решиха да си пристанат. Но играта на къща оцеля само пет месела, пише „За жената“. Причината за развода се оказа палавата Парис Хилтън, която оплете неверника Чад в богомолската си мрежа.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар