Дърветата лекуват! Вижте как!

В древността хората се отнасят към дърветата като към различна раса, различна цивилизация, на която се покланят

дърветата
Например, ако в семейството се роди момиченце, в момента на появата му на бял свят в саксия засаждат мирта. Когато поотрасне, момиченцето трябва да се грижи за дървото, за да може енергията му впоследствие да й помага в различни житейски ситуации.

Борът подобно на слънцето грее всички, дарява сила и радост, помага за преодоляване на душевната криза. Ако сте в депресия, ако всичко ви дразни, постойте край някой бор за 15-20 минути, подишайте смолистия му аромат и ще почувствате облекчение.

Ябълката пробужда чувственост у жените. Полежете половин час под сянката й и съпругът ви ще остане много доволен (това се отнася обаче за зрелите жени). При младите девойки ябълката поражда усещането за собствената им привлекателност. А кокетките трябва да стоят по-далеч от нея.

Елата мощно подхранва човешкото биополе и отстранява различни блокировки. Особено полезна е за хората, претърпели инсулт или инфаркт, страдащите от сърдечносъдови заболявания.

Към трепетликата се обръщайте в случай че трябва да свалите от плещите си бремето на проблемите. Тя ще „изсмуче” от вас отрицателната енергия, ще премахне възпалителния процес, ще ви избави от болката, а ако е необходимо – ще ви помогне да забравите. Но с това дърво трябва да общувате само през първата половина на деня, при това не повече от 10 минути. Трепетликата абсорбира синини по тялото и приглушава зъбобола. При главоболие вследствие на повишено артериално налягане е полезно да притискате трепетликови срезове към тила си.

Но продължителният контакт с това дърво води до главоболие, депресия, сънливост, гадене и световъртеж. Вечер изобщо не се приближавайте до трепетликата!

Срезове от топола се поставят на корема при болести на храносмилателните органи. Те помагат и при главоболие и болки в ставите.

Добро настроение и радост дарява кленът. Това дърво освобождава от дневната умора, нервното напрежение и излишната агресия. Ако поставите кленови листа във ваза, те ще пазят мира и съгласието в дома ви.

Облепихата (морски зърнастец) е растение с мощно лечебно действие. Полезна е в случаи на упадък на силите, меланхолия и депресия. Дарява добро настроение и бодрост. За помощ се обръщайте към дървета на възраст над 5 години, тъй като младите ще ви спасят, но с цената на собствения си живот.

Сприятелете се с дърветата

В гората или в парка изберете дърво с равен ствол, растящо отдалечено. Облегнете се с гръб и седнете, така че гръбнакът да докосва ствола, а ръцете да са на коленете. Ако искате да подобрите работата на сърцето, белия и черния дроб, стомаха, червата, да нормализирате температурата и да повишите общия тонус, застанете така, че да се докосвате с гърдите и корема към дървото. Ако „прегърнете” ствола му с крака, ще възстановите нервната система, ще нормализирате налягането, ще лекувате бъбреци и радикулит.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар