Ретрограден Меркурий мъчи зодиите през септември

Последният месец на лятото и първият месец на есента готвят изненади за всички зодии

horoscope-rak-circle
АВГУСТ

От 1 август Меркурий окончателно се утвърждава в полето на Девата, преминавайки там на 30 юли. А от 10 август е в примка преди началото на поредната си ретро- градност, която стартира на 30 август.

От 5 до 30 август на територията на знака Дева се намира и Венера. От 2 август Марс се връща в полето на Стрелеца. На 13 август Сатурн става директен.

От това разположение на планетите на небосвода произтичат следните препоръки. Ако Близнаци и Деви излизат в отпуск, това трябва да стане до 10 август. За Телци и Везни периодът 5-30 август е оптимален за почивка в санаториум или за тих и уединен отдих на вилата. За Овни, Скорпиони и Стрелци от 2 август и до края на месеца настъпва лично време, ако обичат активния отдих или екскурзионните турове по архитектурни забележителности в чужбина.

Аналогичен на гореописания период започва и за Козирозите, но малко по-късно – те могат да поемат на път от 13 август. Що се отнася до Раци, Лъвове, Водолеи, Риби, месецът е неутрален за тази категория почиващи. Това означава, че с еднакъв успех могат да прекарат август и в пътешествия, и в труд за хляба насъщен.

СЕПТЕМВРИ

Първият месец на есента е обременен със затъмнения (на 1 септември – пълно слънчево, на 16 септември – лунно) и с ретроградността на Меркурий (от началото на месеца до 22 септември). За щастие, природата винаги и във всичко е в противовес. Ще бъде осезаемо украсен и гореобозначеният негатив: с положението на Венера в знака Везни (1 – 23 септември), с положението на Марс в родствения му по дух Стрелец (1 – 27 септември) и с преминаването на Плутон в директно движение на 26 септември.

Съветваме представителите на всички зодиакални знаци да изключат напълно първата седмица на септември от плановете си за отпуска – дори и поклонниците на екстремалния отдих. Просто защото рискът не е оправдан. Най-добре е първата седмица след слънчевото затъмнение да прекарате в обичайна обстановка. А от втората седмица можете да се подготвите за почивка, но с едно условие: не много далече от основното си местожителство. Сред тези щастливци са Овни, Телци, Лъвове, Везни, Скорпиони, Стрелци, Козирози, Водолеи и Риби. Уви, в този списък не попадат Близнаци, Раци и Деви: решаването на рутинните работни въпроси е най- правилното прекарване на времето за вас през целия септември…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар