Три гадания с цветя разкриват силата на любовта

Гадание с лайка

Към гаданието на лайка често се отнасят с известна насмешка, защото то е известно още от детството – едно от любимите забавления на младежите е гаданието „обича ме – не ме обича“. Напразно, защото лайката е устойчиво цвете и независимо от скромната си външност, има значителни магически способности.

гадания цветя
Най-известното гадание на лайка относно любим човек се провежда по следния начин. Откъсвате от цветето поред едно по едно листенцата с думите: „Обича ме – не ме обича”. На което твърдение свършат, такъв ще бъде и отговорът на вашия въпрос. По този начин можете да гадаете не само на любов, но и да задавате на лайката въпроси на всякакви теми, но трябва да ги формулирате така, че отговорът да бъде конкретен и само в два варианта: или „да”, или „не”.

Лайката обезателно ще ви подскаже вярното решение. Забележете, че дори това просто гадание си има правила – най-добре е да гадаете вечер, като държите цветчето в дясната ръка и късате листенцата с лявата.

Многоцветно гадание

За провеждане на следващото гадание са нужни най-малко 5 души. Можете да го организирате дори сред природата.
В голяма шапка поставете такъв брой цветове, колкото човека участват в гаданието. Това трябва да са лилия, камбанка, синчец, роза, карамфил и лайка.

Всеки участник си намисля човека, към когото изпитва симпатия, а след това всички поред, без да гледат, изваждат от шапката по едно цвете.

ТЪЛКУВАНЕ

Камбанка – напразно изгубено време.
Червена роза – любов.
Бяла роза – скорошна сватба.
Жълта роза – ревност.
Карамфил – симпатия.
Синчец – трайни приятелски отношения.
Лайка – добри новини.
Лилия – конфликт.

Гадание с роза

Ако някоя девойка харесва няколко младежи и не знае кого да избере, може да прибегне към друго гадание.
Вземете цвете с големи листа (роза, божур, гергина), откъснете толкова от тях, колкото са претендентите за ръката и сърцето ви. След това отбележете на всяко листенце буквата на всеки кандидат – така цветните листенца ще символизират младежите. След това ги сложете в дълбока купа, изкачете се на хълм, а в градски условия ще свърши работа и балкон. Повдигнете купата колкото може по-високо над главата си и я оставете на полъха на вятъра. Листенцето, което остане в купата, ще ви покаже и името на вашия бъдещ избраник.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар