Какво може да се направи в ситуация, когато не се приема изневярата?

Седнете на масата, вземете химикалка, хартия и напишете няколко писма

изневяра
Първото писмо – до него (или нея). Припомнете си всичко, в което вашият партньор се е провинил пред вас, не забравяйте нито една дреболия! Когато свършите, напишете същото писмо до себе си от името на бившия си партньор. Бъдете пределно откровени!

Ако не можете да простите, пишете писмата в посочения ред. Ако смятате, че изневярата е изцяло ваша вина, първо по-добре напишете писмото от името на партньора. След това унищожете писмата (можете дори да го направите на тържествена „клада”). Резултатът най-вероятно ще бъде огромно облекчение и дори усмивка.

Сега трябва да напишете още две писма (от свое и от негово/нейно име), където да помолите за прошка за всичко, което сте си причинили взаимно. И накрая, напишете още две писма: благодарете си един на друг за всичко хубаво, разкажете на какво сте се научили и може би дори какво ви е ядосало. По този начин ще може детайлно да преразгледате кой къде точно и с какво е сгрешил.

„Не мога да живея без него (нея)“

Много разпространен симптом и името му е зависимост.

Сякаш сте свързани с пъпна връв и ви се струва, че ако я разкъсате, животът ще свърши – толкова силно сте сраснали и в мислите, и духом, и тялом. Но в действителност срязването на пъпната връв, както и при бебетата, може да означава за вас начало на нов живот.

Как да „срежете пъпната връв”?

Представете си, че с вашия партньор ви съединява вертикална дъга; всеки цвят, всеки лъч съединява определени части на тялото. Зоната на червения лъч преминава през „опашката”, жълтият – в областта на слънчевия сплит, зеленият – на нивото на гърдите, небесносиният – в областта на гърлото, синият – в областта на челото, виолетовият лъч е прокаран между теметата ви.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар