Какво мъжете най-много харесват в жените?

Сигурно сте запознати добре с нещата, които популярно са нарочени за най-силно провокиращи сексуална възбуда у господата. Но картината на мъжкото желание не би била пълна, ако не научите и кои са изненадващите и дори на пръв поглед непривлекателни неща, които господата намират за секси.

maj i jenaБез грим и прическа

Мъжете обожават естествения вид на жените. Не става дума за това да сте неподдържана и размъкната, нито за това, че мъжете не харесват стилно гримирани и с подходяща прическа дами – напротив! Но нищо не е така секси за тях, като онзи леко палав, разрошен вид на момиче, което сякаш току-що се е измъкнало от леглото.

Гледката на жена, която се облича и гримира

Как си слага червило или спирала половинката им, или пък как си нахлузва роклята – това е много интересно и възбуждащо за мъжете. Провокира ги това, че всяка дама има собствени стил и маниери в извършването на тези обичайни и на пръв поглед прозаични дейности.


Страх и уязвимост

Мъжете харесват, когато партньорката им показва, че е слаба и беззащитна, защото така могат да проявят мъжката си сила, закриляйки я. Нищо не събужда и утвърждава мъжествеността така, като поемането на грижа за любимата жена.

Естественият мирис на тялото

Съблазнявате ли мъжете с благоуханни парфюми? Оказва се, че това съвсем не е нужно, защото те обожават уханието на чисто и ненапръскано с благовония женско тяло. И това е напълно оправдано, защото в естествената ни миризма се усещат секретираните от организма феромони, които повишават нивата на тестостерон у представителите на противоположни пол.

Чувство за хумор и сарказъм

Пускането на шеги от половинката и умението й да превръща дребните неволи в закачки, е ценено от мъжете качество. Ако пък една дама умее да си служи умело и със сарказма, то тя е още по-привлекателна, защото това освен забавна, я прави и умна в мъжките очи. А явно и… секси.

Несръчност

Дали защото ги кара да се чувстват по-уверени, силни и мъжествени, или пък поради все още неразгадана причина, мъжете страшно си падат по онези леки моменти на несръчност, когато половинката им разсипва, бута или изпуска нещо.

Конска опашка

Това може и да прозвучи разочароващо за онези дами, които отделят много време и пари, само и само да имат засукана прическа, с която да смаят любимия си. Само че, както доказали изследователи с анкета, никоя фризура не може да победи красивата гъста коса, вързана на конска опашка.

Стрии

За повечето жени те са доста притеснителни. Истината е, че мъжете нямат нищо против тях, даже ги харесват, защото ги осмислят като следи от времето, когато половинката им е носила в утробата си тяхното дете. А дори и да нямате деца и причината за появата на стриите да е друга, не се комплексирайте – стриите съвсем не са чак толкова отблъскващи за мъжете.

Коремът

Вярвате или не, но господата обожават голите женски коремчета – някои са напълно обсебени от мисълта да ги докосват, да почиват с глава върху тях… А причината е повече от очевидна – за разлика от мъжете, областта около пъпа при дамите не е покрита с косми.

Очила

За представителите на силния пол жена с очила означава, че тя е умна и срамежлива, но дълбоката й същност е на палава и освободена в леглото дама. Най-вероятно това е и внушение, дошло от филмите за възрастни, в които често главните героини са учителки с очила, показалка и… не съвсем академично поведение.

Прераждането или защо хората харесват идеята този живот да не е единствен!

Харесвате ли уиски?

Харесвате ли къса коса?

Мъжете харесват закръглените форми!

 

 

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар