Организирай най-шеметното женско парти и впечатли приятелките си!

Приятно ти е да се забавляваш в компанията на момчета, но понякога ти се иска да останеш само с приятелките си

женско парти
Щом планираш да организираш женско парти, спазвай няколко правила и то ще бъде успешно.

Покани хора, които си допадат. Ако имаш желание да се забавляваш шумно, заложи на приятелките си, които са най-големи купонджийки. Щом предпочиташ спокойна обстановка, за да си побъбрите на воля, се спри на по-уравновесени личности. В никакъв случай не събирай момичета, за които знаеш, че се мразят. Излишно е да каниш и тийнейджърки с ревниви гаджета, които ще пристигнат насред купона, за да го развалят. Избягвай клюкарките, които биха дошли с единствената цел след това да критикуват дома, външността, поведението и познатите ти. Момичетата, които са си спечелили лоша репутация с изцепки по купони, също нямат място на твоето парти.

Представи гостенките. Ако има момичета, които не се познават, е твоя задача да ги представиш едно на друго. През цялата вечер се старай да обръщаш еднакво внимание на всяко от тях.

Измисли подходящо занимание. Важно е да допада на всички гостенки, пише „Всичко за семейството“. Ако например смяташ да организираш парти, за да готвите, покани само онези приятелки, които обичат да се въртят край печката. За останалите подобно събиране би било скучно.

Съобрази се с финансовите им възможности.

Ако купонът е у вас, е редно ти да осигуриш почерпката. Останалите също биха могли да донесат по нещо, но не е задължително. В случай че каниш приятелките си навън и нямаш повод да ги почерпиш, избери заведение, което да е по джоба на всички.

Внимателно с откровенията. Едно е да довериш съкровена тайна на най-добрата си приятелка, друго е да я изтърсиш пред цяла компания. Така че на женското парти се придържай към неутрални теми и запази изповедите за срещите на четири очи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар