Любовта ми с министерски син беше приказка, докато не се нанесох у тях

ad_215688417
Не може да ми повярва, че го обичам истински и не съм използвачка

Случи се така, че бях прелъстена и изоставена от министерски син, но ви се кълна, че нито знаех, че е такъв, нито се интересувах. Запознах се съвсем случайно с него на едно парти. Аз съм на 19 години, той е на 26, но въпреки голямата разлика във възрастта веднага се влюбих. Аз наистина нямах представа кой е той, знаех само името му. Говорихме си, към края на партито той ми поиска телефонния номер, дадох му го. После започнахме да си пишем в интернет, а чак три месеца по-късно приех да излезем една вечер заедно. Хапнахме, пихме вино, говорихме си и аз започнах да се увличам. След тази вечер започнахме да се срещаме и не след дълго, може би след два месеца решихме да заживеем заедно.
Откакто стана това обаче той сякаш стана друг човек. Тъй като той беше богатият, имаше собствен луксозен апартамент, аз се преместих да живея при него. Оттогава започна през цялото време да ме подозира как съм при него, защото имал жилище и пари. А аз не съм искала и една стотинка от него, работя, дори в повечето случаи аз зареждам хладилника и плащам сметките, но той не забелязва, тъй като е разглезен и никога не е живял в немотия.
Започнах да съжалявам, че се нанесох при него, въпреки че още го обичам. Но си мисля дали не избързах, дали да не се прибера и не осмисля връзката ни. За щастие имам къде да се прибера, какво мислите?

Снежа Н., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан says:

    Прибирай се .По късно Ще съсипете и живота на дете ако имате такова.

Добавете коментар