Започна да ме кара да спя с други

macedonia-storm
Въпреки че беше от ромски произход, аз много го обичах

Аз съм момиче на 19 години имала съм много връзки с момчета, какви ли не.Но веднъж отидох на един концерт на и от там вече съдбата започна да ме изненадва. Запознах се с новото момче, отначало всичко беше като по вода нищо, че беше от ромски произход аз много го обичах, излизахме на кафета,на дискотеки,до този момент в които аз разбрах че той е женен и има едно малко момченце.Тогава бях много разочарована,но въпреки това ние останахме заедно,и всичко пак си беше както преди.
Но пак така в един прекрасен ден всичко започна да се срива започна много да ме ревнува с причина или без – стана му като фикс идея, започна да ме кара да спя с разни момчета роми, и какви ли не,а аз го правех защото го обичах истински,и дори все още чувствам нещо към него не е като преди,но…
По-едно време дори ми стана без различно че спя с непознати момчета нали бях с него,бях най-щастлива летях от щастие,и така той разбра че съм му вързана в кърпа започна да си прави с мен изцяло каквото си пожелае излизаше с други момичета правеше ми сцени и прочее.
Една вечер аз си казах това е краят ще страдам да но едва ли ще умра ще го забравя и толкоз.И сега когато почти го забравих , той отново ме моли за прошка,аз наистина се почудих какво да правя,но той не заслужава моята обич. Но аз знам че каквото и да правя аз ще го обичам винаги.
А щом като ставаше дума за него приятелите ми неискаха да и да ме изслушат, не го харесваха, че е бил от ромски произход, а аз не съм кажете ми вие редно ли е да правиш разлика когато обичаш някого истински,така или иначе аз никога няма да се върна назад и да съм отново с него , но все пак кажете.

Светла С., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар