Вижте какви обувки носи и ще разберете характера й!

Ако сте достатъчно наблюдателни, то безпроблемно можете да познаете какъв е характерът на жената само по нейните обувки!

Обувките и характерът

Обувките и характерът

Разбира се, модата и вкусовете за обувки се менят с времето, но вероятно сами забелязвате, че определено предпочитате един тип обувки. Доколко тези определения за характера съвпадат с реалността – вие решавате. Тук не става дума за нещо категорично, но психолозите отдавна са отчели, че има връзка между стила обувки, маниера на носенето им и поведението на хората.


На висок ток

Ако предпочитате класически обувки на ток – нито много дебел, нито много тънък, нито твърде висок, вие сте романтични и мечтателно настроени, с определен афинитет към творчеството (рисуване, танци, музика, плетене)… Обичате реда.

Високи дебели токове

Избират ги свободолюбивите натури с оригинален поглед към живота и занижена самооценка. Високите токчета говорят за желание да се отделите и защитите от враждебния свят.

Токчета тип игла

Най-тънките и високи токчета тип игла обикновено се носят от енергични, уверени особи – те си знаят цената и са много общителни и женствени. Не се притесняват от вниманието на околните, дори в някаква степен това им доставя удоволствие.

Платформи

Женствени, изтънчени дами, практични, свободолюбиви, праволинейни и леко романтични. Този тип жени мечтаят всички да се съобразяват с техните правила и много се гордеят с личните си победи.

Обувките с остри върхове

Предпочитат ги капризните, творчески натури. Те са много добродушни и с лека ръка се справят с работата си, като за тях най-важно е хобито им.

Спортни обувки

Носят ги непосредствените и безкомпромисни дами – те са общителни и лесно се вписват в произволна компания. Тежко понасят резките промени.

Много държат на независимостта. Когато имат определена цел, стремително вървят към нея, като по този път не се съобразяват с никого.

Ниски равни обувки

Носят ги спокойни жени, мъдри и дружелюбно настроени – с тях е интересно да се общува както в работна, така и в семейна и приятелска среда.

Ниски обувки с правоъгълна форма

Харесвате комфорта, важно ви е всичко да е сигурно и стабилно. Обичате да си угаждате – не пестите, когато искате да хапнете вкусно.

Обувки с отворена пета

Ако това е вашият избор, значи изключително лесно можете да бъдете увлечени от различни неща – жадувате за приключения. Жените с такива обувки често са наивни, което ги прави симпатични и хората обичат да общуват с тях.

Кубинки

Жените, които предпочитат армейския тип обувки, са честолюбиви и уверени в себе си. Ако вашият избор е такъв, значи не хвърляте думи на вятъра и винаги изпълнявате обещаното. И най-важното – хората могат спокойно да ви доверяват своите тайни.

Сандали, мокасини

Това ли са вашите предпочитани обувки? Притежавате силна воля и завиден интелект. Умеете да управлявате своите емоции и често можете да влияете на поведението на околните. Вие сте добри събеседници, професионалисти в работата. Живеете по свои строги правила.

Цветът на обувките също е важен

Цветът на обувките също е важен

ЦВЕТЪТ също има значение – той показва някои аспекти от женския характер:

Червено – сексуалност и властност

Розово – сантименталност, крехкост,незащитеност

Бяло – деликатност, нежност, слабост и нерешителност

Жълто – непосредственост и зависимост от чуждото мнение

Зелено – решителност и стабилност

Синьо – доверчивост, отстъпчивост

Черно – излишна строгост към себе си.

Начинът, по който носим обувките

Става дума за това как походката (и при мъжете, и при жените) се отразява на обувките – как ги променя, къде се износват. Това също показва тънкости от характера:

  • ако се износват от външния край, това е знак за открит и решителен характер, за практичен и внимателен човек
  • износването от вътрешната страна се получава при хора, затворени в себе си, сдържани, физически слаби
  • подметката и токът се износват равномерно при хора, които са енергични, дейни, благородни и успешни в работата
  • изтърканата при палеца подметка говори за решителност и целеустременост на човека
  • изтърканата по средата подметка, съчетана с износен от вътрешната страна ток, издава мек характер, който лесно се поддава на чуждо влияние
  • когато токът е изтъркан от външната страна, а подметката – отпред, това е знак, че човекът е мечтател и скептик, влюбчива и непостоянна натура.

Вижте колко красиви и модерни са летните обувки! (СНИМКИ)

Защо не трябва да носите неудобни обувки?

8 съвета за отстраняване на миризма от обувки

Това са обувките, които всяка жена трябва да притежава!

 

 

 

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар