Лунни практики за отключване на късмета

Луната управлява стихията на водата, под нейна власт са приливите и отливите в Световния океан

луна жена
Лятото е сезонът на почивката край различни водни източници и е добре да се възползваме от енергетическата сила на водата за подхранване със силата на своята прародителка.

Чрез течащата вода на реките можем да се подхранваме през цялото лято – щом водата се понагрее, тя вече не е опасна за женското здраве. Предлагаме ви древен ведически ритуал на растяща или пълна Луна. Най-добре е да се проведе пр£ди изгрев слънце.

Отидете на брега на река с лице към водата и обърнати на север или на изток, а течението трябва да бъде от запад на изток или от юг на север (по часовниковата стрелка). Вземете със себе си „дарове“ за водата: аромалампа с масло, цветя, парче красив плат или украшение, сладкиши без животински добавки и яйца, вода от свещените реки – например от Ганг (ако разполагате), любими благовония. Освен това ще ви е нужна камбанка и чинийка за даровете – можете да използвате пластмасова или да направите малък венец от млади клонки.

Облечете чисти нови дрехи от естествени тъкани. Отидете до водата, свалете обувките, поклонете се и се обърнете по име към реката. Вземете камбанката в лявата ръка и позвънете с нея. С дясната вземете даровете и въртейки ги по часовниковата стрелка, ги поставете в чинийката,която трябва да пуснете в реката. Отново й се поклонете и влезте в нея с дрехите.

Произнесете мантри-те на свещените ведически реки:
– ом гангая намаха;
– ом ямуная намаха;
– ом сарасватайе намаха.

Гребнете с дясната ръка вода, мислено я предложете на свещените реки, като въртите дланта си по часовниковата стрелка. Излейте водата в реката и напръскайте с капки вода главата си. Разкажете на реката защо сте дошли при нея, опишете какво ви е на сърцето.

Помолете за помощ и закрила.

Затворете с показалците и средните пръсти очите, с безименните запушете ноздрите, малките кутрета притиснете към устните, с палците запушете ушите и потопете глава в реката – повторете го няколко пъти, колкото душата ви пожелае.

След това поплувайте в реката, без да се гмуркате в нея. Когато излезете, поклонете й се. Посветете този ден на медитация или разходки сред природата.

Благоприятно е да съберете малко глина от дъното на реката – тя притежава огромна изчистваща, защитна и дори лечебна сила, защото се намира на границата между стихиите – водната и земната. Можете да поставите точка от глина в центъра на челото („третото око“). Оставете я да изсъхне, след което я измийте.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар