Лунни практики за отключване на късмета

Луната управлява стихията на водата, под нейна власт са приливите и отливите в Световния океан

луна жена
Лятото е сезонът на почивката край различни водни източници и е добре да се възползваме от енергетическата сила на водата за подхранване със силата на своята прародителка.

ГОЛЯМ БАНЕР ЗА ПО КРАСИВИ

Чрез течащата вода на реките можем да се подхранваме през цялото лято – щом водата се понагрее, тя вече не е опасна за женското здраве. Предлагаме ви древен ведически ритуал на растяща или пълна Луна. Най-добре е да се проведе пр£ди изгрев слънце.

Отидете на брега на река с лице към водата и обърнати на север или на изток, а течението трябва да бъде от запад на изток или от юг на север (по часовниковата стрелка). Вземете със себе си „дарове“ за водата: аромалампа с масло, цветя, парче красив плат или украшение, сладкиши без животински добавки и яйца, вода от свещените реки – например от Ганг (ако разполагате), любими благовония. Освен това ще ви е нужна камбанка и чинийка за даровете – можете да използвате пластмасова или да направите малък венец от млади клонки.

Облечете чисти нови дрехи от естествени тъкани. Отидете до водата, свалете обувките, поклонете се и се обърнете по име към реката. Вземете камбанката в лявата ръка и позвънете с нея. С дясната вземете даровете и въртейки ги по часовниковата стрелка, ги поставете в чинийката,която трябва да пуснете в реката. Отново й се поклонете и влезте в нея с дрехите.

Произнесете мантри-те на свещените ведически реки:
– ом гангая намаха;
– ом ямуная намаха;
– ом сарасватайе намаха.

Гребнете с дясната ръка вода, мислено я предложете на свещените реки, като въртите дланта си по часовниковата стрелка. Излейте водата в реката и напръскайте с капки вода главата си. Разкажете на реката защо сте дошли при нея, опишете какво ви е на сърцето.

Помолете за помощ и закрила.

Затворете с показалците и средните пръсти очите, с безименните запушете ноздрите, малките кутрета притиснете към устните, с палците запушете ушите и потопете глава в реката – повторете го няколко пъти, колкото душата ви пожелае.

След това поплувайте в реката, без да се гмуркате в нея. Когато излезете, поклонете й се. Посветете този ден на медитация или разходки сред природата.

Благоприятно е да съберете малко глина от дъното на реката – тя притежава огромна изчистваща, защитна и дори лечебна сила, защото се намира на границата между стихиите – водната и земната. Можете да поставите точка от глина в центъра на челото („третото око“). Оставете я да изсъхне, след което я измийте.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар