Супер точен хороскоп – вижте какво ви очаква!

Хороскоп за периода 5-12 август

Овен

В началото на пeриода е изключително важно да си поставяте реални цели. Възползвайте се от предоставените ви улеснения от страна на приятел.

зодии

Овенът си поставя нови цели

Телец

Направете съзнателни усилия да подобрите комуникацията си с младите представители от семейството. Вслушвайте се в техните съвети относно здравето ви.

Близнаци

Насочете се към осъществяването на някои нови контакти с хора, с които не сте имали възможност да комуникирате. Отдайте се на развлечения и грижи за здравето.

Рак

Нужно е да създадете отлична основа за приятелство, но също така и за взаимна помощ. Не давайте израз на чувствата си, особено ако искате да постигнете конкретни резултати.

Лъв

Постарайте се да предвидите някои предстоящи разходи, но действайте с допустими методи. Здравословни проблеми ще бъдат породени от напрежение – старайте се да го туширате.

Дева

Около средата на периода е повече от задължително да проявите умереност в материален план. Опитайте се да не налагате мнението си със скандали.

Везни

Ако виждате, че от отсрещната страна не получавате нужното разбиране и ентусиазъм, не настоявайте. В края на седмицата ще се наблюдава леко напрежение.

Скорпион

При всяко положение ще ощетите близките и интимната ви половинка, ако се отдадете на ангажиментите си. Опитайте се да разпределите времето си рационално.

Стрелец

В почивните дни разрешавайте възникналите проблеми в личния ви живот без каквото и да е било отлагане. Постарайте се да бъдете добре осведомени.

Козирог

За да не бъдете наранени от недоброжелатели, вслушайте се в съветите на близките си. Задължително е да приемате допълнително витамини.

Водолей

За да можете да се справите с лекото неразположение, което ви създава дискомфорт в последно време, посетете личния си лекар. Не се натоварвайте с чужди проблеми.

Риби

Още с настъпването на новия период се постарайте да се адаптирате към особеностите, които ви налага този период от живота ви. Погрижете се обезателно за здравето си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар