Не позволявайте на децата да прекаляват с консумацията на сладолед

Учените установиха, че сладкото изкушение действа като наркотик

сладолед

Учените установиха, че сладкото изкушение действа като наркотик

ГОЛЯМ БАНЕР ЗА ПО КРАСИВИ

Няма никакви съмнения, че вкусният сладолед е едно от любимите лакомства на децата.

Специалистите обаче са категорични, че не трябва да им позволявате да прекаляват с консумацията на сладолед, тъй като той действа като наркотик и води до пристрастяване.
Това не означава, че трябва да ги лишите съвсем от сладостта на цветните топки в съчетание с хрупкава вафлена коричка.

Ако не можете да устоите на гледката на будка за сладолед и веднага се втурвате към нея, за да си купите от леденото лакомство, то вие сте едни от многото, пристрастени към сладоледа.
Американски учени обаче посочват, че пристрастяването към сладолед е толкова силно, че може да бъде съпоставено с пристрастяването към наркотичните вещества.

Мозъкът постоянно мисли за сладолед и иска още и още.
Сладоледът е онова сладко изкушение, което ни носи върховна наслада в летните горещини с различните си комбинации и действа не само освежаващо, а и ободряващо.
Именно поради тази причина желанието ви за сладолед се увеличава и се надявате, че ще можете да си подарите още няколко блажени мига.

Високото съдържание на мазнини и захар във всеки сладолед обаче оказват силно влияние върху мозъка и го карат да търси още и още от любимата си награда, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар