Не позволявайте на децата да прекаляват с консумацията на сладолед

Учените установиха, че сладкото изкушение действа като наркотик

сладолед

Учените установиха, че сладкото изкушение действа като наркотик


Няма никакви съмнения, че вкусният сладолед е едно от любимите лакомства на децата.

Специалистите обаче са категорични, че не трябва да им позволявате да прекаляват с консумацията на сладолед, тъй като той действа като наркотик и води до пристрастяване.
Това не означава, че трябва да ги лишите съвсем от сладостта на цветните топки в съчетание с хрупкава вафлена коричка.

Ако не можете да устоите на гледката на будка за сладолед и веднага се втурвате към нея, за да си купите от леденото лакомство, то вие сте едни от многото, пристрастени към сладоледа.
Американски учени обаче посочват, че пристрастяването към сладолед е толкова силно, че може да бъде съпоставено с пристрастяването към наркотичните вещества.

Мозъкът постоянно мисли за сладолед и иска още и още.
Сладоледът е онова сладко изкушение, което ни носи върховна наслада в летните горещини с различните си комбинации и действа не само освежаващо, а и ободряващо.
Именно поради тази причина желанието ви за сладолед се увеличава и се надявате, че ще можете да си подарите още няколко блажени мига.

Високото съдържание на мазнини и захар във всеки сладолед обаче оказват силно влияние върху мозъка и го карат да търси още и още от любимата си награда, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар