Ето защо Джена отложи сватбеното пътешествие!

С мъжа й имат три къщи – в София, в Катуница и на морето

По традиция младоженците заминават на сватбено пътешествие веднага след сватбата. Джена и Атанас Стоеви обаче са запланували романтичната си ваканция чак през август. Причината естествено е много работа, която имат. Двамата имаха отпуск само няколко дни след венчавката си, която бе на 3 юли.

Джена

Джена и Наско се ожениха

Още в средата на месеца обаче подновиха участията си. Все пак младото семейство не се е отказало от любовния си воаяж, но дестинацията се пази в тайна.

„За момента няма да издаваме. Тръгнаха слухове, че ще ходим в Дубай, както и за някакви по-далечни дестинации. Но не е вярно. Няма да сме в България, но няма и да сме далеч от тук. Аз съм щастлива, че успях да си взема две седмици отпуска, че съумяхме да се организираме да се оженим въпреки заетостта ни“, споделя пред в. „Уикенд“ Джена.

Певицата уточнява, че работи по ново парче и видео за есента, както и по фолклорния албум с оркестъра на свекърите си „Канарите”. Ще прави още дуети с мъжа си Наско и естествено ще продължат да пътуват заедно по участия, дори да не са общи.

Къде ще е домът им, двамата не конкретизират с точност, тъй като са все на път. Затова имат три къщи.

„Както и досега, откакто с Наско сме заедно, ще продължаваме да живеем там, където работим – в София, на морето, или в Катуница, ако сме в района на Пловдив.

С нашата професия сме постоянно на път и така сме си подредили нещата, че навсякъде имаме дом. Откакто се запознахме, преобразихме няколкото места, където живеем – всичко е ремонтирано и напълно обновено.

Така започнахме двамата начисто с любовта ни. И отсега нататък мислим да се водим единствено и само от нея“, разяснява Джена.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар