Уникален йога фестивал у нас! Вижте подробности!

Първият по рода си у нас йога фестивал Udaya Live ще събере в Рила едни от най-известните мастъри от цял свят между 18 и 22 август.

17 топучители и над 20 музиканти, сред които номинирани и носители на “Грами“, пристигат през август в

йога фестивал

Йога фестивал събира на едно място най-известните мастъри от цял свят 

зимния ни курорт Боровец, за да поставят началото на една магична йога традиция в България.

„Това е страхотна възможност повече хора да научат за България и нейните красоти“, казва пред „Телеграф“ организаторът на събитието Ярив Лернер.

Идея

Въпреки че Лернер е изпълнителен директор на студията на „Ню Бояна Филм“ и през последните години е посрещнал в Киноцентъра едни от най-големите кинозвезди като Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Джон Траволта, Робърт де Ниро и др., се оказва, че неговата истинска страст е йогата. Това е начинът да се справя с напрегнатото си ежедневие и да бъде толкова ползотворен за кинопроизводството и заснемането на големи филмови продукции у нас.

Откакто е начело на Киноцентъра, там са заснети много филми с духовни практики от известни йога учители.

Учители

Неизменно един от най-чаканите лектори е американецът Руди Метия, който вече е заснел няколко практики в Киноцентъра. Въоръжен с голямо сърце, откачено чувство за хумор и жестока вяра в практиката, ентусиазмът на Руди прозира след всеки клас, като помага на всеки йога студент да се превърне в йога боец.

Руди Метия е започнал да преподава йога в изоставена стая на църква, сгушена в подножието на холивудските хълмове. Оттам той е започнал израстването си, като става един от най-добрите учители в хиперконкурентната среда на американската йога сцена.

Сред очакваните лектори е и Даниел Скот. Този скандален йога провокатор обучава хората как да бъдат йоги и напомня на йогите как да бъдат хора. Комбиниращ опита си като старши Акройога инструктор с десетилетен опит, Даниел вярва в силата на доверието – както на постелката, така и извън нея.

Ярив Лернер: С Бандерас заедно практикуваме ученията

– Г-н Лернер, от 18 до 22 август в Боровец ще се състои първият по рода си йога и музикален фестивал в България – Udaya Live. Като негов инициатор и директор можете ли да разкажете малко повече за него?

– За първи път в България ще се прави подобно нещо. Преди няколко години направихме няколко dvd с йога упражнения в Киноцентъра и оттогава досега идват все повече и повече йога учители, които искат да заснемат своите упражнения в България. Затова реших да направя фестивала. Еднодневният билет е 431 лв., тридневният е 689 лв, а петдневният е 1206 лв. Ако искате да си наемете и стая в хотела, тогава цената е около 2500 лв. с включени нощувки, храна и йога класове.

– Събитието ще се състои в хотела на Дарина Павлова. Тя ще присъства ли на фестивала?

– Да, най-вероятно. Дъщеря й Паола е един от директорите на фестивала. Тя тъкмо завърши своя курс за учител по йога при един от учителите, които ще дойдат на събитието. Както знаете, тя е напуснала България много млада и в момента се развива в Щатите. Рядко си идва и за нея е голямо удоволствие, че ще прави нещо тук.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар