Тя ми призна, че е спала с мои приятели

домашна ракия
Случвало се е преди да се съберем заедно, но въпреки това ми е гадно

Здравейте, от скоро разглеждам сайта и просто се удивлявам на какви драми и истории, невъобразими попадам. Никога не съм мислил, че ще напиша нещо в някой сайт, но имам един проблем, който ужасно ме мъчи и не мога да си го избия от главата.

С приятелката ми сме заедно от около година, с течение на времето ми разказа за предишните си връзки и се оказа, че е имала сексуални отношения с няколко мои познати, които ми се налага да срещам и, с които контактувам всекидневно.

Освен това преди да разбера за това, когато е ставало дума за някой от тях ми е казвала как не ги понася, всъщност и аз не ги харесвам. В един момент ми разказа за връзките си и не спирам да си представям момичето ми с тях, и го приемам като някаква злоупотреба, и не мога да си го избия от главата, обичаме се ужасно много.

Мисля за това, искаше да бъде толкова искрена с мен, и аз никога не съм обичал някого толкова много, и никой не ме е правил толкова щастлив, но когато срещна тези хора и си представям постоянно как е била с тях. Какви са тези отношения да правиш секс с някой просто ей така през някой месец и ми е отвратително.

Аз също съм имал моите връзки преди това и се опитвам да мисля, че и аз съм правил същите неща, краткотрайни връзки, но не мога да го приема. При положение, че не ги харесвала, как така си е лягала с тях, един от тях дори е женен. Толкова съм щастлив с нея в същото време това толкова ме измъчва, въпреки че се е случвало много преди да се запознаем дори.
Милен Георгиев, София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар