Извънземните винаги са били част от нашия живот

В Библията има места, в които също се говори за пришълци и техните летателни апарати, които днес наричаме НЛО

aliens1
Например в Светото писание се споменава за Йезекиил, който вижда „колело“, което го взима и го издига до друго -„горно колело“ (Иез., 1, 16). Всичко това напомня картината, когато пришълец сяда в летяща чиния и се отправя към друга – базова, която в този случай би могла да бъде междупланетен кораб.

В откровенията на Йоан Богослов също се споменава за преходно състояние на битието, след което в небето ще се появи удивителен град (Откр., 21, 2 – 27).

Този „град“ би могъл да бъда голям извънземен кораб.

В нашия живот присъствието на НЛО става нещо обичайно, особено за уфолозите, които всеки ден разглеждат снимки и видеоматериали, фиксиращи този феномен.

Например знаменитият онлайн археолог Скот Уоринг открива на снимки на марсохода Curiosity сянката на астронавт край ровъра. При това сянката се отразява не на една, а на четири снимки, което не може да бъде случайност или дефект. Той пише в коментара си към снимките в интернет, че това не е първият случай, когато астронавт – управляващ или ремонтиращ ровъра, попада случайно (по-точно сянката му) в обектива на камерата на марсохода.

Може би именно по тази причина ровърът Curiosity се оказва толкова издръжлив механизъм – просто периодично е ремонтиран. Само че кой го прави, остава загадка.

Може би на Земята вече има секретни технологии, позволяващи бързо придвижване в пространството, и хората отдавна са кацнали на Марс. А може би това не са хора, а пришълци или пък самите марсианци. Във всеки случай това говори за закономерност, което ни убеждава в присъствието на хуманоиди на Червената планета.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар