Какви методи за изследване на алергия можете да използвате?

Искате да проверите към какво имате алергия? Вижте какви методи се използват.

Алергия

Алергия

Диета чрез елиминиране

Реакцията се вижда едва след като притесняващите вещества във всекидневния живот се елиминират и след това се въведат отново. Първо човекът прекарва поне пет дни на диета, която е малко вероятно да причини неприятни реакции, и след това подозираните вредни храни се въвеждат отново една по една.

Цитотоксични изследвания


При тях се взема кръв и се изследва чрез Въвеждане на концентрати от подозирани вещества. При чувствителни пациенти могат да се наблюдават промени в белите кръвни клетки. Тестът обаче често показва, че хората са чувствителни към толкова много вещества, че дори опитният терапевт трудно анализира резултатите.

Подкожно изследване

Подозираните вещества се разтварят и малки количества се инжектират подкожно. Алергичната реакция трябва да се прояви в рамките на 3 часа.

Минерален анализ на косата

Косата се изследва за токсични метали и други потенциално вредни вещества.

Изследване чрез поставяне на капки от вещество под езика

Пациентът приема само течности в продължение на 5 дни. След това капка от съдържащ подозираното вещество разтвор се поставя под езика, за да се провери дали ще се появи алергична реакция.

Ушно-сърдечен рефлекс (УСР)

Терапевтите проверяват за промени в пулса на пациента, като подозираните вредни вещества или храна са В обсега на електрическото поле на тялото.

Електрическо изследване

В тялото на пациента се пуска слаб електрически ток през акупунктурна точка – често върха на палеца на крака, и се прави електрически запис над тази точка. Стъклена чаша, съдържаща подозираното вещество, се свързва в електрическата верига. Ако човек е чувствителен към съдържанието на чашата, електрическият запис ще се промени.

Кинезиология

Тя действа въз основа на теорията, че храните или химикалите, към които човек е чувствителен, причиняват отслабване на мускулите в резултат на промяната на електрическото поле на тялото. Терапевтите поставят подозираните вещества в ръката или под езика и тогава проверяват за мускулно отслабване.

Продуктът АЛЕРДЖИ КОМПЛЕКС има мощно антиалергично действие. СЪДЪРЖА : Екстракти от: Рейши (Ganoderma lucidum) – 200 мг; Агарикус блазей (Agaricus blazei) – 60; Шиитаке (Lentinula edodes) – 60 мг; Херициум (Hericium erinaceus) – 30 мг; Кордицепс (Cordyceps sinensis) – 30 мг; Майтаке (Grifola frondosa) – 20 мг. За повече подробности последвайте линка:

АЛЕРДЖИ КОМПЛЕКС – 60 капсули С МОЩНО АНТИАЛЕРГИЧНО ДЕЙСТВИЕ!

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар