Честито! Есмер и Благо Джизъса станаха родители!

Благо Джизъса за втори път се закле във вечна вярност на Есмер Омерова, след като тя му роди син.

Само до преди няколко седмици упорито се говореше как футболистът е напуснал бременната си жена и не ще да се връща за нищо на света при нея в Русия. Българинът даваше повод за всякакви спекулации, обикаляйки нощните заведения на страната ни с всичките им изкушения.

есмер и благо

Есмер и Благо станаха родители

Сега обаче силно татуираният футболист се е върнал към семейните ценности и е на върха на щастието от появата на третия му син. Негови авери твърдят, че след раждането на бебето Елай той съвсем тържествено е подновил и обета си за вярност към Есмер, като е паднал на колене и я целунал.

 

Запознати разказват пред „Телеграф“, че Есмер е останала двойно по-дълго от предвиденото в клиниката за раждане край Москва.

Първоначално Благо и жена му бяха запазили ВИП апартамента в клиниката за 5 дни, но после удължиха престоя с още толкова. Това е заради желанието на Благовата булка да роди по естествен път и да не насилва нещата от естествения им ход.

Макиаж

Есмер Омерова шашна онлайн потребителите, след като си качи снимка само час след раждането на сина Елай, като на фотоса татарката е много добре гримирана. Суетата на Есмер се оказа по-силна от стреса около раждането на бебчето.

На кадъра танцьорката е със спирала и сенки, не е пропуснала и червилото. В четвъртък Есмер дари Благо с трето дете за него и първо за нея. Момченцето Елай се роди 3,4 кг и е дълго 52 см.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар