Зимно и лятно слънцестоене, есенно равноденствие – каква е магията на тези дати?

Соларните дати са изключително подходящи за покупка на златни талисмани

слънцестоене
При това датите на нарастване -т.е. на зимното слънцестоене и на пролетното равноденствие, дават талисмани, насочени към увеличаване на богатствата и благата, а датите на намаляване – лятното слънцестоене и есенното равноденствие – талисмани, притежаващи защитни свойства. В ключовите пълнолуния е добре да се снабдите със сребърни предмети, които имат магически свойства. Всичките осем ключови точки на годината е добре да се посрещат сред природата, с жив огън и благоухания, с угощения, с посещение на някакъв водоем.
До настъпването на самата дата помислете какво сте постигнали за изминалата една осма част от годината, а след това-например вечерта на указания ден, седнете и съставете план за следващото едно, две или няколко от осемте стъпала в годината. В това време можете да коригирате т.нар. „карта на желанията“, ако разбира се, имате такава.

Соларната философия, философията на израстването подразбира непрекъсната еволюция на духа, постигане на личностни цели, саморазвитие и любов към себе си. Опората на осмичното деление на годината позволява в буквалния смисъл човек да усети хода на времето и да се „вгради“ в него, като постоянно се връща към осъзнаването на изживяното и задачите за бъдещето.

ТРЕНИНГ ПРЕДИ КЛЮЧОВО
ПЪЛНОЛУНИЕ, СЛЪНЦЕСТОЕНЕ ИЛИ РАВНОДЕНСТВИЕ

Вземете бял лист хартия и напишете на него седем явления или чувства, които най-силно ви безпокоят в момента – например болка, страх, нищета, униние, безсъние, самота, старост. Пишете при горяща свещ, съсредоточени върху осмисляне на всяко от понятията. След това прокарайте по написаното неработещата ръка (за десняците -лявата, за левичарите – дясната) седем пъти обратно на часовниковата стрелка. Смачкайте листа на топка, изгорете го в чиния и хвърлете пепелта в тоалетната, като мислено кажете: „Вода-вода, отнеси там, където никому от това няма да има вреда“. След това благодарете на Висшите сили в съответствие с принципите, които изповядвате.

ТРЕНИНГ СЛЕД КЛЮЧОВО ПЪЛНОЛУНИЕ, СЛЪНЦЕСТОЕНЕ ИЛИ РАВНОДЕНСТВИЕ

Вземете бял лист хартия и го разделете с вертикална черта по средата. Отляво напишете в колонка всичко, което не харесвате у себе си, което искате да промените в живота си – например „не съм красив/а“, „не съм омъжена/женен“, „получавам малко“ и т.н. Осмислете всички точки. С неработната ръка в дясната част на листа напишете желаното състояние – антоним на негативното.

Срещу „не съм красив/а“ – „красив/а съм“, срещу „не съм омъжена/ женен“ – „имам щастливо семейство“, срещу „получавам малко“ – „парите ми стигат за всичко“. След това с ножица отрежете „негативната“ страна на листа, смачкайте я, изгорете в чиния и пуснете пепелта в тоалетната, като мислено кажете: „Вода-вода, отнеси там, където никому от това няма да има вреда“, и отново благодарете на Висшите сили в съответствие с принципите, които изповядвате.

Сгънете „позитивната“ част от листа и я носете в портфейла 1 или в чантата си до следващата ключова точка. След като анализирате своите усещания и постижения, без да изгаряте хартията, я закопайте в пръст – може в у дома, в саксия, „с думите: „Което не е прораснало, да прорасте“. И можете смело да повтаряте тренинга неограничен брой пъти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар