Реките – канали на Вселената

Най-силният източник на лунна енергия на планетата са реките

rekite
Всъщност тези водни потоци могат да бъдат наречени още канали на природата или дори на Вселената. Нашите предци са го знаели, затова са ги обожествявали, смятали са ги за незаменими, свещени, достойни за поклонение. И най-често са давали на реките женски имена.

Според древните Веди йогите използвали руслата на реките като пътища между световете. Външно това е изглеждало по следния начин: просветените влизали във водата в една част на реката и мигновено излизали в друга част, на километри по-далече. Защото там, където се съединяват земята и водата, се образува особено пространство – „по-меко“ и отворено. За човек с особени способности това може да бъде портал в паралелно измерение.

Ведическите ръкописи „твърдят“, че течащата вода от природните източници не просто отмива негатива от нашето ментално поле, но и „занулява“ всички наносни програми в тънкото тяло. С краката си се докосваме до земята, осъществяваме контакт с нея – т.е. настъпва ефект на пълно заземяване на нашето астрално тяло в точката на съприкосновение с водата и земята. По този начин възстановяваме връзката с природата, пробуждат се интуицията и вътрешната хармония.

В Индия и до днес съществува ритуалът на измиване в главната светиня – река Ганг. Преди потапянето във водата човекът затваря с пръсти очите, носа, устата и ушите, тъй като според Ведите отворите на тялото са нечисти. Ритуалното умиване за изчистване на душата не е хигиенична процедура и винаги се извършва заедно с дрехите.

Във времената на езическото многобожие източните славяни също практикуват ритуали по умиване в река на пролет, след пробуждането на природата от
зимен сън. Освен това е било прието жените да устройват колективни умивания. Това „правило“ не се разпростира върху мъжете. И това не е случайно, защото меката лунна енергия се множи именно в колектив, докато мъжката, дарена от Слънцето, е енергия на индивида. Това е още едно доказателство, че древното забравено знание някога е било достояние на всички хора, а сега е изгубено и е запазено само в отгласи от невинаги ясни за нас ритуали.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар