Лунни талисмани изпълняват съкровени желания

Луна във вид на талисман може да изпълни вашите заветни желания

луна
Като медальон от бяла кост дарява своя притежател с интуиция.

Амулетът, наречен „Месец на желанията“, ще ви накара да изпитате приятелски чувства, да дарите любов, да защитите от магия и уроки.

Амулетът „Луна“ -символ на женската енергия, уюта и домашното огнище, способства за проявлението у човека на такива качества като доброта, любов, спокойствие, смирение, откритост, нежност и чувствено възприятие на света. Тези качества са необходими на всички, в това число и на мъжете, за обща хармония. Амулетът ще ви помогне да откриете своето предназначение и да сте в хармония със света и с хората.

Хубавият талисман е талисманът, създаден със собствените ръце. Не е важно от какъв материал – дърво, тесто, глина — просто трябва самостоятелно да изработите фигурка във вид на Луна.

Съветваме ви да се занимавате с това на растяща Луна — тогава амулетът ще способства за растежа на доходите ви, стабилизация във всички сфери на живота. А двойките, изпитващи трудности със зачеването на дете, скоро ще се сдобият с дългоочакваното потомство.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар